Fra dag én bestemte jeg meg for at jeg skulle amme minsten. I starten hadde vi store problemer med å få det til. Jeg følte hele tiden at jeg ikke strakk til. En slik følelse gjør jo ikke akkurat ammingen enklere. Mini la på seg veldig lite og jeg ga nesten opp hele greia. Men etter en liten stund bestemte vi oss, i samråd med helsestasjon,for å gi erstatning samtidig som jeg skulle amme. Etter at vi gjorde dette gikk ammingen mye enklere og både babyen og jeg fornøyde.

Nå er minsten ni måneder og er stort sett en veldig fornøyd liten kar. Han er også veldig aktiv og skal utforske alt. Av den grunn har han ikke lenger tid til å die. Ammingen tok slutt da han var rundt åtte og en halv måned og vi begge er fornøyde med det. Jeg hadde sett for meg at ammeslutten kom til å bli et kav uten lite, men vi har fått en god og naturlig slutt. Det føles godt. Og særlig når vi er så heldige å ha en liten gutt som sover hele natta gjennom.

Til deg som har sluttet med amming, hvordan gikk det for seg?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Du vet de dagene når du ikke er i form og kun vil sove i en varm og god armkrok, da er det greit at mamma bestandig er tilstede for å gi trøst og omsorg.

I dag har vært en slik dag. Minsten har bare hatt lyst til å kose og sove i armkroken. Når det er slik må man sette alt annet på vent og gjøre slik babyen vil.

Jeg håper han blir bedre i morgen. Det er koselig med babykos, men det er også godt at babyen kan leke seg på gulvet også.

Ha en fin dag videre ❤

Likes

Comments