Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Delar med mig lite bilder från Rhodos. Jag bode på Sirene Beach Hotel I ett område som hette Ixia. Det var jättekul, och haha spännande ;) enjoy.

Likes

Comments

Hejsan!

Så himla taggad på sommarlovet, vill gråta! Har så många planer, ååhhh den här sommaren kommer bli så härlig. Förhoppningsvis vänder vädret i helgen (som de säger), så lilla jag äntligen kan få lite sol. Jag överförde massa bilder från mobile idag, så la in några nedan för lite underhållning.

Likes

Comments

Hejsan!

Har jätteroliga nyheter. Mamsen bokade lite spontant biljetter till Miami i December, wihoo! Jag är jättetaggad, men lite smått irriterad då jag fyller arton år EXAKT TRE DAGAR efter vi kommit hem. Fan vad surt. Skulle vara grymt kul att fira min artonårs dag i Miami liksom. Sista jag var i Miami var år 2012. Lite bilder från resan finns nedan.

​Vi ska alltså vara i Miami i tre veckor. Vi ska bo på hotell i några dagar sedan hos hos våra släktingar. Förra gången var vi där i 2 månader OCH JAG GICK UPP SEX KILO (!!). Därför valde jag inte att visa några bikinibilder haha då jag inte är i the best shape of my life. Det är så otroligt svårt att behärska sig mot maten eftersom det blir mycket fast food, snacks och glass givetvist.

Vi får se helt enkelt!​

Likes

Comments

Hejsan!
Lyckades kråla mig ur sängen och drog till stallet för att göra alla stallsysslorna. Var redan där i morse för att ta ut hästarna, men åkte dit igen nu på eftermiddagen för att mocka, fylla på vatten, fodra osv.

Stod och mös med min underbaraste pålle i några minuter. Får sån ångest när jag inte hinner rida, men orkade inte idag.
Hektor gör mig alltid så glad haha. Han beter sig verkligen som en valp, inte alls som en häst! Han ska alltid bita tag i jackor, hörlurar och byxor. Följer efter en hela tiden, och otroligt lättlärd. Han gör mig så glad den där lilla filuren.

Likes

Comments