Idag så fick lilla A sin 3 månaders spruta. Han blev så ledsen och min spontana känsla var att rycka honom ifrån bvc tanten och säga att hon var både det ena och det andra sen gå därifrån. Men jag fick verkligen lägga band på mig själv och höll A lugnt och pratade med honom. Jag vet ju såklart att Bvc tanten inte gör det för att det är roligt men det är galet vilka skyddar instinkter jag har emot min bebis. Hans skrik skar i mig men som tur var så var A's pappa med också som gjorde att jag kände mig lugn. Som jag skrev innan bävar jag för den dagen A kanske bryter ett ben, blir allvarligt sjuk eller skadar sig på annat sätt. Vad har hänt med mig? Jag är verkligen en hönsmamma, och inte alls den där "det löser sig" mamman jag trodde jag skulle bli. Jag måste tuffa till mig lite, A måste ju få testa och upptäcka världen utan att hans mamma ska få en hjärtattack av oro haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I två veckors tid har jag sovit riktigt dåligt! A har sovit oroligt och mellan matningar och att försöka få honom att sova så har jag haft svårt att få ro att somna om. Mitt hjärta har dunkat hårt och det är som att min kropp pumpar adrenalin för att jag är så slut haha.

Men ett leende från A gör så att man orkar resa sig ifrån sängen ändå. Att få nosa honom i nacken gör så allt slit är värt det. Att se honom glad och trygg gör så att det bubblar av lycka i kroppen. Jag är så glad att få uppleva den här kärleken!

Likes

Comments

Idag skulle vi ta våran vanliga promenad på 50 minuter i det fina vädret. Jag laddade upp med en podd, glatt humör och var så taggad på att få gå ut och njuta. Men A hade andra planer haha. När vi var längst bort hemifrån börjat A vråla och han slutar inte. Jag blev mer och mer svettig då han skriker så det tjuter i öronen. I såna lägen ska man bara stänga av och gå hemåt. Men mitt hjärta går sönder när jag hör honom. Jag kan inte låta bli att bli stressad , vilket jag absolut inte trodde om mig själv innan vi fick barn. Jag är en otroligt stress tålig person annars och har aldrig haft problem med situationer som är riktigt kaosartade. Men nu känner jag genast hur hjärtat slår fortare och svetten kommer av bara lite skrik. Det är så konstig hur annorlunda jag (och andra också såklart) reagerar när det gäller ens egna barn. Jag som är så känslig mot blod har aldrig visat det inför andra barn när de slagit sig. Men oj vad jag kommer ha svårt att kontrollera paniken när A kmr slå sig ordentligt första gångerna känner jag nu. Men i såna situationer har man ju såklart inget val. Man MÅSTE vara lugn för barnets skull. Men ja detta har förvånat mig väldigt. Jag som trodde jag var hårdhudad har verkligen tagit fel när det gäller A haha.

Likes

Comments

Jag hör hur A andas tungt bredvid mig. Min nacke bultar av att ha legat så länge i en onaturlig ställning. Mitt ben har domnat bort för länge sedan och jag är så kissnödig så jag spricker. Ändå ligger jag här och ler! För denna lilla krabat bredvid mig snarkar lugnt. Ingenting annat är då viktigt. Jag kan gott ligga kvar såhär om priset är att få höra min son ligga.......

Så nu har de lugnat sig. Från ena sekunden låg han lugnt och fridfullt till att andra sekunden skrika som att det var på liv och död. Så det var bara att släppa allt och ge mat till min hungriga lille bebis. Och nu sover han nöjt igen haha. Ja livet som mamma säger jag bara.

Likes

Comments