Idag vakna jag sent, har ätit lunch men ändå känns det som en oproduktiv dag!

Vad ska man göra? Alla är upptagna med andra saker och jag? Jag sitter här i sängen och inte gör ett piss...

Bloggar när jag är på bättre humör!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Confession nummer 1

Första hemligheten då, jag älskar Beyoncé live!
Jag kollar hela tiden på youtube eller på nätet av hela konserter för jag älskar showen, musiken och känslan musiken och texterna ger en! En dröm jag har är att se henne live och kunna få sjunga med genom hela konserten. Irreplaceable är nog den bästa låten hon gör live då hela publiken får inleda låten! Ååh drömmen! 😍


Likes

Comments

Idag var det som titeln säger en produktiv dag! Hann tvätta kläder, plattade dock håret på 3 timmar men det är lungt.
Hann till o med få i mig mackor idag, inte vanligt det händer men idag lyckades jag klämma in det!

Nu musik och bara ta det lugnt


Likes

Comments

Vaknade nån gång vid tolv men har inte haft tid att blogga då jag duschade håret (vilket tar längre tid) sen ätit frukost för första gången på 4 dagar och även rensat lite i rummet.

Just nu regnar det hos mig så idag blir det kanske en hemma dag men måste tvätta kläder så jag hoppas det finns tid i tvättstugan!


Likes

Comments

Jag förstår inte hur jag fortfarande kan vara vaken. Jag vet faktiskt att imorgon/idag kommer jag att ångra att jag är vaken så här sent, men vi får väl hoppas på att jag ändå vaknar tidigare än idag.

Solen har gått upp så nu kommer det bara bli jobbigare för mig o somna.
Så här ser det ut just nu 03.13

Likes

Comments

Detta är vad jag kommer kalla confession-time!

Confession-time är då jag avslöjar och erkänner saker jag gör eller saker väldigt få vet om mig! Hoppas ni gillar det här och ni får gärna kommentera era egna confessions och så kan jag välja ut några att ha i ett inlägg!

Likes

Comments

Insåg precis att det är onsdag! Trodde det var tisdag, antar att det är det som händer när man inte jobbar eller skola.

Jag har i alla fall ätit en halv blåbärspaj (!) men den är liten det är sån man köper färdig, men vill ha mer för jag har också vaniljsås. Kanske bakar imorgon. Gud vad jag vill mycket men lovar att jag kommer vakna sent och inte hinna för jag ska fixa håret.

Nu blir det ännu en film och mera godsaker 😊


Likes

Comments

Blev att träffa Johanna, vi mötes vid station och tog en promenad till centrum. Där gick vi runt, köpte något o dricka o bara hängde, sen fick jag ett sug för blåbärspaj så vi gick till ica o köpte det.

Nu är jag hemma och äter kycklingmacka (kycklig i baguett), ska äta klart sen bara chilla i mitt rum!

Summering av dagen hittills:
Väldigt bra!Min macka!

Likes

Comments

Vaknade för typ en halvtimme sen, har inte ätit frukost än men ändå undrar jag vad man ska hitta på! Det suger att vara i stockholm för självklart är alla utomlands!

Men idag bjuder Stocktown på sol så kanske tittar mina vänner ut! Igår var det rent ut sagt väder för mys i sängen med dokumentärer och biografier så det var det jag gjorde. Idag känner jag att jag i alla fall tar mig till hemköp eller centrum då jag måste handla lite av det jag vill äta till frukost och kanske ett par nya ballerinor. Mina vita som jag köpte förra året blev lite smutsiga efter en utekväll i fredags, hehe.Bild från studenten!

Likes

Comments

Hej och välkommna till min blogg! Här får ni läsa om mitt liv som en ung tjej som tagit studenten och försöker klara sig i Sveriges huvudstad!
Ni får även tips på mode, produkter m.m! Ni läsare kommer få vara en stor del av vad som kommer finnas i bloggen!

Hoppas ni gillar min blogg!


Likes

Comments