Header

Hej fina ni. Just nu sitter jag och väntar på att min svenska lektion ska börja. Efter lektionen som slutar vid 12.00 så ska jag åka hem och städa, det kanske inte är det roligaste som händer idag men men ibland måste man göra lite tråkiga saker med. Det positiva med denna dagen är att det är lite sol ute idag och att jag slutar tidigt.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig och fin dag så hörs vi i nästa inlägg. Kram från mig

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej idag var jag och gjorde nya naglar och som jag sa förra gången jag gjorde naglar jag blir alltid nöjd. Får se vad det blir nästa gång. Kram

Likes

Comments

Hej den 3/1 så var jag och några vänner och firade en annan vän som fyllde 20. Vi var på tacobar och de är så j......la gott, jag rekommenderar detta stället. Efter det gick vi till donken (McDonald´s) och käkade glass.Detta var bra en sån bra och rolig kväll.

Likes

Comments

Hej den 26/12 testade jag att göra mina naglar. Jag gjorde dom på Center Nail på giraffen i Kalmar. Vad jag tycker så är dom sjukt snabba där och det blir sjukt bra och snygga. Jag kommer gå dit varje gång jag ska göra mina naglar.

Hoppas ni mår bra så hörs vi i nästa inlägg.

Likes

Comments

Hej igår började jag fundera lite på mitt hår igen. Jag tycker det är sjukt snyggt med rött hår men man måste färga det ofta för att det ska vara rött. Så det är lite jobbigt med rött, så bestämde mig för att jag ville färga det brunt. Så idag köpte jag en mörk mörk brun färg för att verkligen få bort det röda. Det blev så j......la snyggt ångrar mig inte alls att jag bytte till denna färgen. Det är fortfarande ytterst lite rött kvar med det är de som gör det så snyggt. Kommer inte byta färg på ett braaaa tag älskar mitt hår idag.

Så kan det bli att gå blont till ljusbrunt som jag ville ha det fast det blev grå brunt till att bli rödhårig och sen nu mörk brun. Tänker inte bli blond på länge och fattar inte varför jag inte gjort detta tidigare.
Jag hoppas detta var det sista ni behövde höra om mitt hår här på bloggen på ett bra tag.
Kram från lilla mig :)

Likes

Comments

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? Amy eller Elina

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? ........

3. Har du bra självförtroende? Japp det har jag

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista? Flyga luftballong, åka till New York igen, flytta hemifrån

5. Beskriv ditt drömutseende. Tror inte jag har något vill se ut som jag gör

6. Någon du har kysst? Mitt ex

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Japp det har jag

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? Japp bytte den häromdagen så jag är nöjd

9. Vad väljer du, godis eller chips? Chips

10. Hur uppvaktar man dig? Vet inte är det någon jag gillar så blir jag glad vad den än gör

11. Har du rykten efter dig? Nej inte vad jag vet

12. Din absolut sämsta egenskap? Kan va lite självisk i bland

13. Din bästa egenskap? Ofta glad

14. Kan man vara vän med sitt ex? Ja det kan man men det kan vara svårt i bland

15. Har du kysst en kompis? Japp det har man väll

16. Hade du kunnat ha distansförhållande? Tror inte det

17. Hur lång är du? 1.55cm

18. En vacker person? Min bästis

19. Ett boktips? Cirkeln


20. Bäst just nu? Att jag har så underbara vänner och familj

Likes

Comments

Hej som ni kanske läste i förra inlägget så ville jag färga håret ljusbrunt så köpte en färg och färgade håret. Men ibland kan det bli som man inte tänkt sig och så blev det här. Mitt hår blev en blandning mellan brunt och grått och där blev jag absolut inte nöjd. Jag googlade upp hur man får bort gråa toner i håret och det som jag fick fram var att jag skulle köpa en färg med röda nyanser för då försvinner det gråa. Dagen efter köpte jag en färg med röda nyanser och håret blev rött. Mitt hår blev alltså inte som planerat i gen, men jag blev sjukt nöjd med den röda färgen. Som sagt ibland måste man få vara spontan :)

Likes

Comments

Hej hoppas er dag har varit bra för det har min.
Igår blev jag sugen på att färga håret ljusbrunt så jag googlade på lite hårfärger. Idag efter skolan köpte jag hårfärg och åkte hem och färgade håret. Som ni kanske ser så blev det inte ljusbrunt utan mer brun grå, inte jätte nöjd men sånt händer.

Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi.

Likes

Comments

Hej idag har jag inte gjort så mycket mer än att jag slutade skolan 12.10. Efter skolan gick jag på stan tills bussen skulle gå. När jag kom hem så drog jag och min lillebror ut och fotade lite, men mer än så har jag inte gjort i dag. Puss & Kram

Likes

Comments

Hej i lördags blekte jag min utväxt för vill bli lite fin till balen som närmar sig. Provade en ny blekning och blev så sjukt nöjd för behövde bara bleka en gång och inget gult blev det. Rekommenderar denna bleking sjukt mycket och den finns att köpa på kicks. Den blekning jag använde heter blonde L1++ extreme strong blondering, men det finns många nyanser att välja på.
Puss & kram

Före 👆🏼 Efter 👇🏼

Kommentera vad ni tycker det blev på mig eller kommentera vad ni tycker om denna blondering om ni har använt det eller om ni vet någon bättre. kram

Likes

Comments