Hey,

på torsdag fikk jeg vondt i halsen og etter det har det bare blitt verre. Så her sitter jeg på lørdagskvelden da, i senga mi. Alene. Jeg var faktisk på jobb i sta. Det fristet veldig å ringe inn syk men jeg trives på jobb og trenger litt lommepenger til Barcelona, så det droppet jeg.

Planen etter jobb var å dra i en bursdag, men det måtte jeg nesten bare droppe. Kjipt, men av og til må man bare prioritere seg selv. Jeg vil gjerne bli frisk før skolen starter igjen på mandag.

Siden jeg har vært i dårlig form de siste dagene så har jeg ikke fått tatt så mange bilder. MEN her har dere noen snapshots fra ei litta busstur her om dagen. Det var fint vær, sola strålte og jeg kunne NESTEN gå i t-skjorte! Okey var kanskje ikke såå varmt da. Men dere skjønner tegningen.

Husk å legg til "michelletrelnes" på snapchat for oppdateringer om nye innlegg!

xoxo Michelle

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Gjett hvem som skal til Barcelona i påskeferien, wii!! På søndag skrev jeg i et innlegg her på bloggen at jeg hadde reisefeber, og når Martine så det spurte hun meg om vi skulle dra til Barcelona. Og hallo, ja? Så nå er reisen bestilt, og jeg drar sammen med Martine og noen fra familien hennes.

Jeg vet at vi ikke drar dit på den varmeste tiden av året, men det gjør meg ingenting. Jeg er mye mer glad i å dra til storbyer enn badeferier. Det beste med det her er at det ikke er så veldig lenge til. Fire uker i dag faktisk. Litt spontant vil jeg si, men det er akkurat sånn det skal være.

Her er fine Martine og meg<3

xoxo Michelle

Likes

Comments

En ting jeg alltid har elsket å se bloggere gjøre er en såkalt "dagen min i bilder." Vet egentlig ikke hvorfor. Akkurat nå kan det jo kanskje være greit siden kameraet mitt skal sendes på reparasjon, at dere får "vlogs" bare via bilder. Hahah høres ut som at jeg vlogger hele tiden, men dere skjønner greia. Det kan være litt gøy å se noe annet enn outfitbilder osv.

10:17 : Getting ready for the day.

14:35 : Jeg dro på Elkjøp for å sende inn kameraet mitt til reparasjon. Tok ingen bilder her, fordi jeg var så stressa over at jeg måtte snakke helt selv i serviceluka. Altså, sånne ting stresser meg. Presentasjoner på skolen og å holde tale osv går helt fint. Men å snakke med voksne mennesker som har peiling på ting, om noe jeg ikke har peiling på? Ellers takk.

ca 15:20 : Møtte Sara, en venninne, nede på senteret der hun skulle få tak i et par ting. Så tvang jeg henne til å ta et par bilder av meg som jeg kunne legge ut her. Hva har man vel ikke venner til?

Singlet_H&M / Bukse_Bershka / Jakke_BikBok / Sko_Gant

18:26 : Jeg har ikke gjort så mye mer siden forrige oppdatering. Jeg og April tok oss en colaboks og satt på prison break før middag. Har dere forresten sett prison break? For hvis ikke: do it. Jeg har seriøst sett det 3-4 ganger før. Tror faktisk dette er den femte gangen. Jeez. Fantastisk serie da, det er det jo.

21:20 : Nå er jeg hos Martine, og vi skal ha en jentekveld med et par andre jenter. I skrivende stund har jeg allerede vært her litt over en time. Vet at det ikke ble sykelig med bilder, men jeg tenker det kan være litt kjedelig å se alt i detaljer. Nå skal jeg kose meg videre, også håper jeg dere gjør det samme!

xoxo Michelle

Likes

Comments

God søndag! I dag våknet jeg av meg selv klokken ÅTTE. Den siste tiden har jeg klart å lagt meg rundt 21-22 tiden hver kveld, og våknet av meg selv nesten tolv timer senere. Jeg har ikke følt meg mer uthvilt på såå utrolig lenge. Jeg har slitt så mye med søvnen, og tidligere har jeg enten fått mellom tre til seks timer søvn hver natt, eller ikke noe i det hele tatt. Så jeg skal ikke ta denne perioden for gitt, for jeg har virkelig trengt dette.

Det er så deilig å tenke på at jeg kan slippe å sette på alarmen klokken 06.00 i morgen tidlig for å dra meg til skolen, etterfulgt av to tunge gymtimer, så samfunnsfag, matte og engelsk. Jeg er ikke en av elevene som har mest motivasjon, mye utvikling eller størst mestring. Så en uke fri er nødvendig her i huset.

Ellers, har jeg skikkelig reisefeber for tiden. Jeg vil vekk, oppleve, nyte. Jeg er så glad i å oppleve nye byer og land, shoppe, spise god mat og rett og slett bare gjøre det jeg vil når jeg vil. Et av stedene jeg har mest lyst til for tiden er London. Åh, som jeg elsker London. Jeg har bare vært der to ganger før, men det stopper meg ikke fra å drømme meg bort i tanken av å kunne bo der en vakker dag. TENK å bo i nærheten av for eksempel Oxford street. Wow.

For ikke så alt for mange minutter siden så jeg at Janni Delér, Linn Ahlborg OG Zennufer har lagt ut nye vlogger, så nå skal jeg se litt på de før jeg finner meg litt mat.

Ha en fin søndag videre, så blogges vi:*

Genser_Na-kd / Bukse_Mohito

xoxo Michelle

Likes

Comments

Genser_Bershka / Bukse_H&M / Jakke_BikBok / Sko_Vagabond / Øreringer_Boohoo / Armbånd_Daniel Wellington

xoxo Michelle

Likes

Comments

Hei fra en stk glad Michelle som fikk vinterferie i dag! Det var fantastisk å dra fra skolen i dag. Vi sluttet litt tidligere så mamma kom å hentet meg, solen stakk litt frem, og alt føltes egentlig bare fantastisk. Noe av det beste jeg vet er å se at våren begynner å komme fram. Ah, jeg kunne vært super fornøyd med 50 uker i året av akkurat dager som dette, også to uker sommer!

Nå har jeg vært på jobb, spist litt middag og tenker at jeg bare skal hoppe i dusjen, så i seng. Jeg er stuptrøtt etter uken. Jeg er klar til å legge meg ned å slappe av. Det er så deilig å ha blitt ferdig med alt av prøver og framføringer, noe det har vært en del av de siste ukene.

Jeg har allerede planlagt å sove lenge i morgen, men jeg skal prøve å få tatt et par antrekksbilder før jeg skal på jobb. Det skulle jeg egentlig få gjort i dag, men men. Sånn kan det gå.


Jeg ELSKER svart marmor, som du kanskje ser, hahah.

Gullet mitt<3

xoxo Michelle

Likes

Comments

...endte ikke så alt for bra for meg. Lørdagskvelden min endte med at jeg lå i gangen i huset til en jeg ikke kjenner, og grein. Haha, jeez, høres ut som en skikkelig fylla opplevelse, men beklager om jeg skuffer noen når jeg sier at det bare var migrene. Og en litt sliten Michelle som hadde jobbet i åtte timer.

Planen var en jentekveld med bestevenninnen min, Maria. Vi var kanskje 12-13 stykker, og først var det skikkelig koselig. Jeg fikk til og med et par bilder før livet gav opp på meg, haha. Hele lørdagen på jobb følte jeg meg egentlig ganske dårlig, men tenkte det kom til å gå over. Med engang jeg kom til Maria sitt hus kjente jeg at jeg fikk vondt i øynene, noe som aaaltid skjer før jeg får migrene. Men neida, det ble også ignorert.

Vi dro til litt forskjellige plasser, men til slutt måtte Maria bare ringe mamma så hun kunne komme å hente meg. Så ikke like fresh ut etter alle tårene som på bildene, men men. Det var hvertfall superkoselig først!

Hva gjorde dere i helgen?

Topp_BikBok / Bukse_Object / Sko_Eurosko / Øredobber_Glitter / Ringer_Gina Tricot / Armbånd_Daniel Wellington

Snuppa mi<3

xoxo Michelle

Likes

Comments

Nå er jeg hjemme fra jobb, og sitter i senga mi og venter på at Lovise skal komme hit så vi kan dra på kino. Vi skal se fifty shades freed, og jeg kjenner at jeg gleder meg!

De store planene jeg hadde om å vlogge skjedde dessverre ikke. Jeg tenkte bare at jeg skulle gjøre en del ting som dere kunne få se på, uten å innse at nesten alt jeg gjorde / skal i dag er ting jeg ikke får filmet så mye av, så dere får henge med en annen dag!

I dag har jeg jo fikset neglene mine hos flinkeste Martine, og det er første gangen jeg har fått på gel negler. Kjenner at det er ganske så vanskelig å sitte her å skrive, men det er vel bare enda en ting å bli vandt til. Merket i sta at når jeg skulle kle på meg (og da spesielt jeans) så ble det en ganske stor challenge, haha!

Som noen av dere kanskje vet, så er Martine en veldig god venn av meg. Hun går på helse, og er ute i praksis på fredager på Leira Lash Lounge her i Ørsta. Hun er så utrolig flink med alt innenfor sminke og skjønnhet, så det er jo bare en fordel for meg, hihi:*

@ Leira Lash Lounge, Ørsta

Jeg er suuper fornøyd, og har blitt helt forelsket i fargen!

xoxo Michelle

Likes

Comments

Hey folkens! Akkurat nå sitter jeg å lurer på om jeg skal vlogge i morgen? Haha, har egentlig ganske lyst, men er det noen som er gira på det?

Jeg kom hjem fra skolen for en god stund siden, og rakk å knipse et par bilder før lyset ble helt vekk. Jeg lurer faktisk på om jeg skal sette meg ned å pugge til en naturfagsprøve vi har neste onsdag. Jeg er aaalltid sent ute med å begynne å øve, så det kan kanskje være greit å skjerpe seg litt for engangs skyld. Senere får jeg også besøk av Martine, og vi har egentlig bare planlagt å chille, og muligens dra fram litt sjokolade og jordbær.

Kjenner at jeg er klar for helg, selvom jeg skal jobbe både i morgen og på lørdag. På lørdag skal jeg også være med noen venner etter jobb, så kanskje jeg skal sette både fredag og lørdag inn i samme vlogg? Det får jeg se på i morgen, men nå venter naturfagen på meg! Legg meg til på snapchat med navnet «michelletrelnes» for å holde dere opdatert på hva jeg styrer på med når jeg ikke er her!

- Alle klærne jeg har på meg er skrevet opp nederst i innlegget.

Hvis du vil følge meg på instagram, klikk her: @michelletrelnes !

Genser_Holzweiler / Jakke_Zara / Sko_Roots / Belte_Kappahl / Bukse_BikBok

xoxo Michelle

Likes

Comments

God tirsdag! Jeg tenkte å slenge ut et lite outfit-innlegg i dag, selvom jeg føler meg super basic. Man må vell bare ha sånne dager også, eller? Må jo innrømme at disse bildene ble tatt på søndag, men det jeg har på meg i dag er det samme. Nesten.

Jeg føler meg faktisk skikkelig klar for uka, selvom det tok meg hele mandagen å innse. Jeg har ingen spesielle planer utenom å jobbe tre dager, og så kino med venninnen min på fredag. Jeg må også prøve å få fikset neglene mine, det er etterlengtet.

Denne genseren er helt fantastisk. Den er såå behagelig på!

Genser_BikBok / Bukse_(ukjent) / Belte_Kappahl / Sko_Ecco / Armbånd_Daniel Wllington

Dette er forresten de absolutt beste vinterskoene! Det er modellen Ukiuk fra ecco. Det er kanskje ikke de peneste skoene å se på , men HALLO, diggere finnes ikke. Endte opp med å bruke et annet skopar enn det på bilde, egentlig bare fordi jeg er ekstremt ubesluttsom.

Dette armbåndet er fra Daniel Wellington og jeg bruker det så og si hver dag. Favoritt tilbehøret mitt for tiden, helt klart.

xoxo Michelle

Likes

Comments