Header

Contains affiliate links

Idag var jag med min familj i Linköping. Vi hade en liten mysdag där vi åt lite buffe och kollade i lite affärer bara. Jag behövde verkligen ett par jeans men kom hem med tre tröjor och en mössa också. Men jag tänkte dela med mej av lite bilder från dagen.

Jag har under en period nu verkligen blivit besatt av en "rock" inspirerad stil, fast blandat med lite Street. Jag tycker det är super snyggt med band T-shirtar eller typ bara att texten är som lite burrig om ni förstå vad jag menar, och detta över en långärmad svart tröja eller en svart mesh topp. SÅ SNYGGT!

Tycker det är super snyggt och är så himla nöjd med resultatet.

Länk till tröjorna hittar ni under bilden.

Arizona tröja: HÄR

Svartvit tröja: HÄR

​Ha en bra helg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag har jag och Frida haft en fotodag. Tanken från början var att jag bara skulle fota henne då jag sagt att jag jätte gärna gör det eftersom att jag vill träna på det så mycket som möjligt, men sedan så blev det att Frida tog lite foton på mej också. Både vanliga porträtt och detaljbilder.

Jag är super nöjd verkligen! Både med korten jag tog på Frida men också med korten som hon tog på mej! Jag tänkte dela med mej av lite bilder på mej samt några av dem bilderna jag tog. (länk till hennes blogg ovan).

Min outfit är; ett par jeans från bikbok, stickad tröja från märket Pieces, over-knee-boots från "Din Sko", örhängen från Ur&Penn.

Flera av dess bilder finns att hitta på min instagram som finns länkad längst ner på bloggen.

Kram på er!

Likes

Comments

Hej på er! Härom dagen var jag med en av mina närmaste vänner Olivia. Vi tog då lite foton och nu har jag dem här, redigerade och klara! Jag är så himla nöjd och Olivia är super duktig på att fotia! 

Jag tycker också att miljön är super fin nu när det snöat så mycket.

Här är några av bilderna och det kommer upp fler på min instagram som ni hittar i bloggen.

Hoppas verkligen ni tyckte om bilderna! Jag är super nöjd med dem och jätte kul att dela med sig av dem nu!

Och tack till Olivia igen som tog dessa snygga bilder!


Puss

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är vi redan i februari på det nya året. Det går så himla fort!! Jag tänkte i alla fall dela med mig lite om vad som kommer hända framöver under 2018, men också berätta lite om mig själv och mitt 2017.

Vem är jag?

Jag är en glad och sprallig tjej på 15 år. Älskar att dansa, fota och umgås med vänner och är en väldigt kreativ människa när det kommer till mina intressen. Jag är en människa som älskar umgänge, men trivs bra ensam också. Jag älskar att va i gång och göra saker, men kan också tycka att det är skönt att bara ligga i sängen med en bra serie! Gillar att synas och höras och har många vänner men bara ett par få som jag delar verkligen ALLT med! Jag går i dans och har gjort sedan jag var ca 6 år och dansstilen jag dansar är Street.

Hur var mitt 2017?

2017 var ett år jag inte riktigt vet hur jag ska beskriva. Det var väldigt mycket som ...en "bergochdalbana". Det var negativt utan vissa privata anledningar men även för att jag blev så himla skoltrött i 8.an. Om jag ska välja en årskurs att ranka som sämst i listan är den verkligen 8.an. Det var super mycket att göra, prov hela tiden, läxor, inlämningar och lärare som inte tycktes förstå en.

Men det var även ett bra år för att vi hade prao, då jag jobbade tillsammans med en av mina tjejkompisar på Scandic hotell. Det var verkligen jätte kul. Då trodde jag att jag ville gå hotell inriktningen på gymnasiet efter 9.an men så är inte fallet idag. Jag har även KONFIRMERAT MIG! Mitt konfirmand år vad super roligt och jag träffade jätte mycket nya människor som jag har super kul med än idag. Jag rekommenderar verkligen att göra det! Jag har haft mycket myskvällar med vänner, samt åkt till Sthlm med några av de fina tjejerna i min dansgrupp och mycket mer! Jag hade också mycket kul med vänner och familj i övrigt! Enligt mig måste man inte alltid åka i väg långt för att kunna ha kul, utan det räcker med typ minigolf eller att ta en fika någonstans. Mycket små saker har jag gjort med mina nära och det har varit jätte härligt!

Planer, tankar för 2018!

Jag ser verkligen fram emot 2018! Som sagt går jag nu sista terminen i 9.an och vi har precis skickat in våra preliminära ansökningar till gymnasiet. Sista anmälningsdatumet är faktiskt imorgon den 15 februari. Vi får reda på våra preliminära antagning någon gång i mars om jag inte minns fel och i april så söker vi in på riktigt. Jag är super taggad! Min största dröm är att komma in på foto programmet. Jag skulle verkligen bli jätte ledsen om jag inte kom in på det. Men mitt 2.a val är inte heller så dumt, det är film programmet. Tycker det verkar såå kul att filma och fota. Jag älskar att bli fotad men jag älskar nog ännu mer att fota! Här är några punkter om vad jag vill/ska göra/åstadkomma i år:

* Sluta 9.an

* Gå Karneval

* Ha en super sommar med mina bästa vänner innan gymnasiet!

* Delta i Color Run med en av mina närmaste vänner(HAHA)!?

* Fylla 16

* Åka till Frankrike

* Dra en vecka till Gotland igen(super roligt)!

* Börja gymnasiet, samt ha nollning.

* Bara försöka ha så roligt som möjligt!

* Verkligen försöka röra på mig mer!

Jag hoppas verkligen att just du tyckte att det var lite intressant att läsa om mitt år och om mej osv.

Puss

Likes

Comments

Lär känna mig:

1. Jag har inte svårt att ta kontakt med nya människor, om det inte gäller något viktigt jag ska ta upp för då kan jag backa undan och strunta i det.

2. Min största dröm är att bli fotograf!!

3. Jag byter klädstil HELA tiden.

4. Jag har en tendens att bestämma saker med folk och ångra mej i sista sekund.

5. Jag har ett grovt temperament i perioder och då lackar jag ur för minsta lilla.

6. Mitt största fritids intresse är dans och jag har dansat sedan jag var 6 år.

7. Jag har en bucketlist på Pinterest med saker jag SKA hinna med innan jag dör. (Vissa punkter kan ses som ganska sjuka, men det är saker under en hel livstid).

8. När jag var ca 8 år provade jag på innebandy (utan lyckat resultat).9. Jag vill både pierca och tatuera mig. Största drömmer är att ha piercing under överläppen och en tatuering med rosor ner på låret.

10. Jag tror på horoskop/astrologi väldigt mycket och blir skit lack när det inte stämmer och skyller på att de skrivit i fel månad.

11. Jag har olika slags humor för olika slags människor, den allra sjukaste delar jag bara med mig av till mina närmaste vänner.

12. Jag har en tendens att säga saker utan att tänka till innan.

13. Jag har typ 4 olika storlekar i skor.

14. Jag vill under en tid i mitt liv bo i Australien, samt lära mig surfa.

15. När jag går bort vill jag inte ha ångrat att jag varken inte har hunnit göt något eller någonting som jag HAR gjort.

16. Men jag har även en förmåga att få sjuk ångest över småsaker.

17. Jag har en stor kärlek till Darin. Älskar hans musik.

18. När jag va 7 år fick jag mitt första egna husdjur, det var en katt jag döpte till Sissel.

19. Min favorit årstid är sommar, fyller då btw.

20. Ibland kan jag döma folk lite för fort, men försöker verkligen "vänja" av det.

21. Jag har 4 syskon

22. Min storebror är min största förebild i livet.

23. Jag har åsikter om allting och tänker ibland inte på att de jag berättar dem för kan ta illa upp. Men kan oftast avbryta mej själv innan jag säger något dumt.

24. Jag har ganska svårt att prova ny mat eftersom att ifall det luktar äckligt så ställer mina smaklökar in sig på att det är äckligt.

25. Men min favorit mat är något så enkelt som tacos.

26. Jag vet inte om jag vill ha barn i framtiden, fast jag går och grubblar på fina barnnamn hela tiden.

27. Jag tycker att kaffe är gott.

28. Jag borde bannlysas från Google när jag är sjuk/har ont någonstans för det resulterar alltid i att jag har någon allvarlig skada eller sjukdom då jag kan läsa mig till ett symptom och plötsligt hitta alla fel som kan finnas på kroppen.

29. Min favorit serie är "The Vampire Diaries".

30. Jag har haft hår som räckte över rumpan men tyckte tydligen det var en bra ide att för ett år sedan klippa det axelkort.

Jag hoppas att du tyckte att det var roligt att få veta lite mer om mig, mitt liv och intressen. Var ganska spännande och roligt att göra denna! Puss

Likes

Comments

Instagram@michellesundeland