Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja äntligen är dagen kommen! Idag fick jag ett sms av pappa att jag skulle ringa upp han när jag kunde prata, jag ringde upp han och han berättade att han fick ett samtal från Lunds sjukhus och dem hade fått en tid för operation för min skolios, ÄNTLIGEN!! Som jag väntat. För er som inte vet vad skolios är så är det en rygg sjukdom där ryggraden växer fel. Min rygg är sne och ”skruvad”. Man märkte att jag hade sne rygg i lågstadiet men man gjorde inget då förens jag började i 7an då jag började gå på kontroller och planera operation. Det är redan om en månad jag ska opereras men det känns så skönt att bli av med smärtan och tröttheten i ryggen. Äntligen!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag är det farsdag och tänkte lägga ut lite bilder på min fina pappa Charlie. Min pappa är nog den som skämtar mest i Sverige skulle jag nog kunna tro, iallafall bland topp 3 ;) Många ser nog min pappa som ganska oseriös i de flesta fall haha. Han ger mig och andra i vår närhet skratt varje dag!! Det älskar jag med han. Han är verkligen världens bästa pappa och är så glad att just du är min pappa. Du ställer alltid upp för alla och jag är oerhört tacksam för att du alltid finns för mig, I love you!!

xoxo

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag är det sista dagen på lovet.. jag skulle behövt ett helt sommarlov nu inte alls sugen på att gå upp tidigt och sitta i skolan måndag till fredag tills jullovet men vi får hoppas det går fort! Det kändes ju faktiskt inte så längesedan vi började skolan så det går nog undan. Imorgon har vi iallafall bara 2 lektioner och sovmorgon till kvart i 11 vilket behövs nu när man vänt på dygnet, haha. Jag får faktiskt ganska ont i magen då jag börjar tänka på alla redovisningar, inlämningar och all stress. Så är det ofta i skolan men man blir ju aldrig van vid det men jag brukar tänka att bara göra mitt bästa och det jag orkar, för då har jag iallafall gjort de jag kan. Ta hand om er och ha en mysig kväll!

Likes

Comments

Idag har jag varit hos tandläkaren och gått runt i Kristianstad med mina favorit vänner. Så mysigt. Vi kollade lite i affärer och jag hittade en mössa, ögonskuggspalett, trosor och mystofflor. Efter shoppingen skulle vi käka men då kom vi till samma problem som alltid, jag ville äta på max och Nathalie och Vilma ville äta på McDonalds.. men de löste vi och körde drive in istället. Nu sitter jag hemma och väntar på att jag och brudarna ska på en mys roadtrip. Äntligen ska vi få träffa efterlängtade Towe som bor för det mesta i Tingsryd. Men tyvärr fick jag hoppa över träningen idag men som tur är var det bara fys idag ;) . Men hoppas ni har en bra kväll så ses vi!!

Ser ni hur gosiga dessa skorna är?? och sjukt fin palett!!

Likes

Comments

Det är svårt att komma på vad som ska skrivas i första inlägget. Men jag tänkte att jag kunde berätta lite om mig själv. Michelle Schutz heter jag och är 16 år från Sölvesborg som gillar att umgås med mina vänner och familj.
Jag har skilda föräldrar, därför bor jag på 2 ställen. Jag har 3 syskon, en lillasyster och 2 lillebröder.

Jag går första året på gymnasiet och valde Barn och fritids programmet. Ni vet "barn utan framtid" eller "klipp och klistra". Riktigt så är det ju inte själv tycker jag att det är det bästa programmet.

Om vi ska prata lite om min fritid så brukar jag för det mesta vara med mina vänner men jag går också på boxning
2-3 dagar i veckan. Jag är nybörjare, men har alltid haft viljan att börja då min pappa har varit boxare och har berättat hur bra och kul det är. Så nu har jag och min lillasyster börjat och vi älskar det! Båda har alltid varit lata men vi har verkligen motivationen nu.

I min blogg kommer ni att få ta del av min vardag vad jag gör på fritiden och vad som händer i mitt liv och ni kommer såklart få massvis med bilder då jag är en tjej som älskar att stå framför kameran. Ni får ha det så bra så hoppas jag att ni kommer att trivas här! ;)

Likes

Comments