Kom over en ganske artig artikkel på Nordlys.no i dag om akkurat håndbagasje og passasjerer! Når jeg leste den kjente jeg meg igjen i absolutt hele teksten. Du finner teksten her:

https://www.nordlys.no/nyheter/det-heter-handbagasje/s/1-79-5996422?ns_campaign=article&ns_mchannel=recommend_button&ns_source=facebook&ns_linkname=facebook&ns_fee=0

Dette er ting som flyr gjennom hodet mitt når jeg reiser.
Men de punktene er ikke de eneste🤔

Jeg er nok ikke alene om å riste på hodet en gang for mye når jeg ser på folk som er ute på reiser. Først må jeg jo si at dette gjelder ikke alle!


6 punkt som irriterer meg grenseløst som sikkert flere enn meg har observert:


😩Først og fremst kan man spørre seg om dem har hatt en svikt i oppdragelsen eller om det skjer en total utkobling når dem skal ut å reise. Enkelte behandler dem som jobber i sikkerhetskontrollen som noen banditter som er ute etter å stjele makrell tuben dems på over 100ml eller hva det måtte gjelde. Det finnes altså et regelverk på hva man kan ha med og ikke i håndbagasjen. Dette "godtar" du også ved innsjekk. 

😩Det slår aldri feil at en eller annen står i køen inn til sikkerhetskontrollen å klager på at dem har dårlig tid å må komme seg fortere frem samtidig som dem presser seg fremover. Hvem sin feil er det ? Dem som jobber der?  Tvilsomt...Dra 10 minutter tidligere neste gang ikke bruk det lille du har av tid til å finne en syndebukk for din egen dumskap 

😩Den personen som skal sende håndbagasjen sin gjennom røntgen  maskinen og svarer med "Jeg har ikke tid" eller "nei nei nei" når kontrollørene spør om dem har flytende eller store elektroniske gjenstander i bagasjen. Ingen som har skjønt at det da tar enda lengre tid å komme seg avgårde da bagasjen blir tatt ut i ny kontroll på andre siden av maskinen. Man klarer altså ikke skjule en flaske vann eller datamaskin i bagen sin som skal gjennom en røntgen maskin, om noen har misforstått konseptet røtgen så kan man altså se gjennom hele bagen.

😩Så har du dem som stiller seg lengst frem ved båndet håndbagasjen kommer på. Da for å kle på seg, pakke bagen slik den var, ta på seg sko/ belte og det som er. I istedenfor å dra med seg "kassen" sin med gjenstander helt ned på båndet slik at neste man også kan få som bagasje. Folkens ! Slutt å tenk meg meg meg meg.

😩Så har man alltid dem som glemmer en gjenstand eller 100 igjen ved kontroll punktet å kommer løpende tilbake da dem ikke finner det. Hvem for da skylden for deres forglemmese?  Sikkerhetskontrolløren så klart. Bruk et ekstra minutt å se at du har fått med deg alt neste gang.

😩Noen har heller ikke lært i oppveksten at dem skal rydde opp etter seg. Ellers har bare 89 prosent av Norges befolkning glemt hvordan man gjør det. Hvor ofte ser du en reisende tar gjenstand boksen som etter dem har tatt tingene sine å plasserer den fint i boks stativet ? Så og si aldri. Din mor jobber ikke der. I de fleste sitt tilfelle hvertfall. 

Ja...Listen kan bli lang med irritasjons momenter når det kommer til de reise😬Leser du dette å føler deg truffet. Ta toget eller gjør noe med det! Er ikke farlig å oppføre seg som et normalt menneske som respekterer andre rundt seg. 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I dag har jeg og Fia vært på en liten oppdagelsesferd 😀🐕

Har hørt mye om det siden jeg flyttet hit men har utsatt turen ditt gang på gang!

For meg er en tur ut i naturen den beste måten å koble helt av og la tankene vandre fritt! I dag trengte jeg en sånn tur etter flere uker med kurs og opplæring i ny jobb. Det er ingen hemmelighet at det blir tyngre og tyngre med årene å få plantet inn i hodet ny informasjon og kunnskap 😅Heldigvis har jeg jobbet innenfor dette tidligere da jeg var bosatt i Bergen. Men likevel krever det en del å "omstille" seg. Alt blir jo ikke gjort likt så klart! Men nok om det...Kommer nærmere inn på dette med ny jobb i et eget innlegg.
Tilbake til hovedpoenget!

Om du har en sosial hund, ikke har muligheten til å sleppe hunden løs i det fri der du er bosatt burde du absolutt ta deg en tur på hunde jordet i Lillestrøm 😍Wow så fin plass for hundene å sosialisere seg!  Noe jeg synes er utrolig viktig for en hund!  Likedan som oss mennesker! 

Jeg har vokst opp i landelige omgivelser og har aldri vært den typiske "by jenta" så på veien dit og selve hunde jordet følte jeg meg som hjemme ♥Landelig , idyllisk , flott natur...Ja helt fantastisk! 

Likes

Comments

Ønsker du et godt men sunt måltid? 😍

Da burde du prøve Toast Lompe! Det er helt ubeskrivelig godt og samtidig så lett å lage!

Eneste du trenger er:

❤Mager kalkun pålegg
❤Norvegia lett ost
❤Havre lomper
❤Tomat
❤Krydder

Fremgangsmåte:

1. Ta 2 lomper ut fra pakken og legg den ene flat ut

2. Legg så 3 skiver med ost oppå denne

3. Legg 2 skiver kalkun pålegg oppå osten

4. ta på krydder som du selv liker. Jeg synes grill krydder eller Hvitløk pepper er det beste

5. skjær tomat i tynne skiver å legg på

6. legg lompe nr 2 på toppen

7. legg den sammen lagte lompen i et vaffel jern og stek til den blir sprø.

1 porsjon av dette inneholder kun 246 kalorier 😍😍

  • 140 Lesere

Likes

Comments

God Lørdag dere ❤

Tenkte kanskje noen av dere også ville være med i konkurransen jeg kjører i gang nå?

Premien er ❤Curling Mascara❤ som er min absolutt favoritt!

Man får så utrolig fine og tette vipper ved bruk av denne! Så for dem som ikke vinner anbefaler jeg å kjøpe den! ❤

Curling Mascara:

❤Gir masse fylde OG lengde
❤Klumper ikke
❤Bøyer vippene
❤Fyller inn tomrom mellom vippene
❤Enkel å påføre
❤Holder lenge
❤Pleier vippene og gir dem næring

For å delta i konkurransen må du først melde deg inn i gruppen min på Facebook: Flawless faces by Michelle❤

Så invitere 4 venner eller flere inn i gruppa ❤

Legg så igjen et hjerte i kommentarfeltet under "konkurranse innlegget"😊

vinneren trekkes når gruppen når 1000 medlemmer!

Likes

Comments

I år skal jeg ikke feire julen helt som jeg har pleid tidligere.

I år skal kun jeg og samboeren feire jul sammen 💛 Vi bestemte oss for dette da vi ønsket å være sammen samtidig som det ble mye styr å reise til Bergen å hoppe rett i jobb igjen når man kommer tilbake.
Jeg mener at julen er en tid man skal slappe av og ikke stresse. Jule stresset har vel de fleste en eller annen gang kjente på. Jeg har dermed stresset meg opp rundt jul så langt tilbake jeg kan huske. Det få kjøpt alle gavene i siste liten, hva, hvor og hvem skal man feire sammen med osv. Julen har dermed ikke vært en tid jeg har sett frem til. Heller det å få den overstått.

Jeg har de siste årene sagt at jeg ønsker en jul der det er null stress, en rolig jul hjemme i min egen sofa uten noen andre planer enn julefilm på TVen og god mat💛Den julen kan jeg se for meg blir i år!

Jeg var tidlig ferdig med de fleste julegavene, leiligheten er pyntet og nå er det egentlig kun maten på bordet som mangler og jeg under et teppe i sofaen!

Er dere ferdig med alle jule forberedelsene?💛

  • 170 Lesere

Likes

Comments

God og sunn frokost som metter🍓

Jeg er absolutt ingen frokost menneske. Absolutt ingenting smakte godt med en gang jeg våknet tidligere...

Frem til jeg prøvde denne 😍❗❗

Dette er en smoothie som inneholder alt du trenger i en frokost! Kan også brukes som mellom måltid eller et måltid rett før trening👌

Ingredienser jeg bruker er:

1 Banan 🍌

2 rå egg 🐓

1/2 boks vanilje eller rabarbra Kesam  (kan også bruke nøytral) Biola zero kan også brukes 🍧

100-150 g fryste jordbær (eller andre)🍓

Litt Havregryn  (så mye man ønsker)🌾

Solsikkekjerner (så mye man ønsker)🌻

Kan også ha en avocado oppi om du ønsker å tilføye sunt fett 🌿

Håper du blir like begeistret som meg ❗❗💛💜💙💚

Likes

Comments

For å ha det godt med seg selv må man også dyrke sin egen lykke❣

Noen ganger kan det å tenke på seg selv oppfattes som å være egoistisk. Hvorfor er det blitt sånn?  Burde det ikke være en selvfølge at man skal kunne gjøre det som gjør en selv glad? Jeg har hvertfall skjønt med tiden at man kan ikke "please" en hver. Slik blir man ikke lykkelig.

Jeg har alltid vært den personen som får dårlig samvittighet om jeg gjør noen lei seg eller føler at mine handlinger går i mot dems ønske. Dette har også resultert i at man får det mindre bra med seg selv, for man bruker så mye tid til å prøve å gjøre alle fornøyd.

I begynnelsen av 2016 bestemte jeg meg for at jeg ville flytte til Akershus/Strømmen, dette var fordi jeg hadde truffet min kjære Stian som bodde der og fordi jeg kjente at det kom til å bli godt for meg med en ny plass, et nytt miljø og nye omgivelser. Jeg vet dette gikk i strid med mange av dem jeg er glad i sitt ønske.

Jeg kjente litt ekstra på dette i begynnelsen, og synes det var vondt at jeg skulle gjøre som gjorde noen andre lei seg samtidig som jeg var redd for at noen skulle føle at jeg ga opp alt hjemme for å få det jeg har her. Slik er det absolutt ikke for meg. Jeg ga aldri opp noe. Jeg satset KUN på min egen lykke og min egen fremtid slik jeg såg den for meg. 

Jeg kjenner nå at dette var det absolutt riktige valget for meg. Så klart savner jeg familie og venner som er hjemme. Men jeg er lykkelig og har det så utrolig bra med meg selv her jeg er nå.

Det tar ikke lengre enn 1 time med fly fra meg til Bergen. Det er jo ingenting? Det hadde vært det samme som om jeg bodde litt utenfor Bergen  i motsatt retning av Sotra. Hvorfor skal det fremstilles som om jeg har flyttet så langt bort?

Min løsninger på dette er hvertfall det å slutte å prøve å gjøre alle glad til en hver tid å tenke litt mer på hva gjør meg glad? Hva burde jeg gjøre for at JEG skal være lykkelig?

Kall meg gjerne egoistisk. Men om man snur det om. Er det ikke egoistisk om noe  ber en gi opp sin egen lykke for å gjøre andre glad?

Likes

Comments

Tradisjoner rundt jul er nok noe de fleste har! For meg er det et par filmer jeg bare MÅ se for at julen skal være komplett!❤
Å se disse filmene på andre tidspunkt en desember er fy fy her!

Disse filmene er:

❤Love Acutually
❤Fred Claus
❤Grinchen

Alle disse filmene er så fin på hver sin måte😍 filmer man virkelig lever seg inn i! Om du ikke allerede har sett disse så burde du absolutt sette av noen timer til det ❤

Likes

Comments

Alle har nok sin favoritt lukt og merke når det gjelder Shampoo og balsam. Min favoritt er definitivt maroccan Oil shampoo og balsam 😍❤

Håret mitt er nemlig slik at dersom jeg bruker samme såpe 4-5 ganger så skriker håret mitt etter en annen. Håret blir fortere fett og stygt. Men med disse! Ingen problem😊😊😊

Det som også gjør dette til min favoritt er lukten!  Hver gang jeg har brukt denne å komme ut fra dusjen går jeg hele dagen å lukter på den deilige lukten av håret mitt som minner meg om lukten når man akkurat har vært hos frisøren! Vet ikke om det bare gjelder meg...Men den lukter gir meg følelsen av renhet!

Likes

Comments

I år har jeg vært ekstra heldig! Fra jeg flyttet til Akershus så har jeg sagt så og si hver dag at jeg ønsker meg en liten krabat i hus! Leiligheten jeg og samboeren bodde de første 3 mnd da jeg flyttet hit var det ikke tillatt med noen form for dyr. Da hus eier var allergisk.

01. Oktober flyttet vi til en ny leilighet. Og best av alt! Der var det tillatt med dyr! Jeg viste jeg ville ha en katt eller hund. Og hadde vel etter vi flyttet i denne leiligheten følgt litt ekstra med på valper til salgs på finn.no. Da en katt i 4 etg ikke er spesielt egnet.

Så dukket annonsen med lille Fia opp ❤ En liten bamse som trengte en nytt hjem med masse kjærlighet! Jeg sendte umiddelbart en melding til annonsør og sa jeg var interessert og ønsket å komme å se på henne.

Hun kostet desverre mer enn de fleste har på konto på dagen. Men så sier samboeren til meg: Det kan vi ordne, du kan få henne som en delt bursdags/ julegave! 😍❤Altså er ikke jeg verdens heldigste ?

4 timer senere satt jeg i bilen på vei for å hente henne!

Nå har hun akkurat blitt 3 mnd gammel! Hun vokser for hver eneste dag 😍Blitt en kosete liten frøken som er så selskapssyk og liker alle hun treffer på!  Vi har fått oss en skikkelig glad hund som er så enkel å ha med å gjøre ❤ Vanskelig å ikke bli glad i denne lille bamsen 😍
 

Likes

Comments