Vecka 39

babynorman

Får bli mer graviduppdateringar här mot slutet, främst för min egen skull så jag kan kika tillbaka och se hur jag hade det🤷🏼‍♀️.

Ja nu är vi inne i vecka 39, den nästsista gravidveckan om man tänker att man föder på bf i vecka 40.

Jag mår fortfarande bra, det jobbiga är bara att inte kunna sova speciellt bra pågrund av en väldigt superaktiv bebis och inga sköna sovställningar. Jag hade fått för mig att rörelserna i magen inte skulle kännas lika mycket längre när det inte finns så mycket plats men där hade jag fel. Rörelserna känns på ett annat sätt såklart, men senaste veckan har nog varit den absolut mest aktiva under hela graviditeten. Känns som att bebis aldriiiiig sover, jag får inte ihop det. Min mage är så mörbultad nu & det känns som att hela min hud är ett stort blåmärke från alla kickar. Ibland känns det som att hon kommer att komma ut genom huden när man kan se ett knä eller något trycka ut med all kraft.

Annars är detta med vätskan man lägger på sig kanske inte alltför kul eller skönt. Händer och fötter känner sig ganska redo på att vara ogravida nu. Det jag längtar till mest nu är inte någon speciell mat eller dryck utan det är att få tillbaka min kropp och kunna ha på mig vad jag vill både på kropp och fötter.

Det är kul att man i början längtar tills att man får mage och känna sig gravid (eller jag gjorde iallafall) och så tycker man allt är superkul och mysigt med sin lilla kula. Men nu....... not so fun anymore.

Haha men förutom allt ovan så är jag SÅKLART glad och tacksam och allt sånt. Det är så häftigt att få vara gravid och det är ingen självklarhet och jag försöker njuta också men nu börjar vi längta för mycket efter vår tjej💗.


Denna appen har jag haft sedan början, där man kan se storleken på bland annat bebisens hand. I början var det bara helt vitt där i och man trodde att det aldrig skulle hända något, sedan blev det en liiiiten prick där i och det var kul. Men nu är handen så gott som ifylld och man trodde aldrig att det skulle ske där i början😂🍼.

  • babynorman
  • Nära Norrmalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh spännande!! <3nouw.com/emmaengstrom
sarahceciliacollin
sarahceciliacollin,
Vad mysigt med en bebis snart ❤️nouw.com/sarahceciliacollin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229