R O M med massa bilder

Long time no see. Jag sa ju att jag nu tänkte skriva bara när det är något jag verklige känner för att uppdatera om och saker som jag vill kunna läsa tillbaka till för min egen skull.

So here we go.

I födelsedagspresent så fick jag & min syster en väldigt trevlig & generös present av våra föräldrar. En resa till Rom. Det är en av våra föräldrars favoritstäder och varken jag eller Sophie hade varit där så de ville såklart visa staden för oss.

Jag lämnade min lilla familj hemma tillsammans med Felices farmor också som hjälpte till med Felice när John tränade & hade match. Sedan flög jag från Helsingfors och resten av gänget från Stockholm.
Vi landade med bara typ 30 min skillnad och möttes vid bagagebandet. Så himla smidigt.

Därefter checkade vi en på ett superfint boutiqehotell mitt i stan och tog oss iväg på en pastalunch som pappa hade bokat.
Vi hade inte fått rummen så fick äta i reseoutfiten, men jag älskar den så who cares.
Och löjligt god pasta bjöds det på.

På kvällen hade vi ett bord bokat på en fantastisk restaurang där de hade en hel avsmakningsmeny med tryffeltema, ja tack.

Dag 2 blev det sightseeing. Vi strosade runt på stan, besökte fontana di trevi som var maaagiskt fin och därefter en sightseeingbuss för att få ett grepp om staden.
Vädret bjöd på blå himmel & 24 grader så vem kan klaga.

Tredje och sista dagen så tog vi oss till Colosseum, mäktig byggnad och mäktig historia. Dock var kön galet galet lång så vi gick aldrig in men det får bli en annan gång. För tillbaka kommer jag nog åka!
Lite mer stadspromenad i fina Rom.
Innan hemfärd hann vi med en lunch på grymma Zuma Rome. Finns även i Dubai och London och maten är faaantastiskt god.
En superfin resa tillsammans med familj och nu är jag hemma tillsammans med min egna lilla familj. Första gången jag var utan Felice i 2 nätter / 3 dagar och det var såklart jobbigt men gick bra ändå. Det bästa med att resa utan barn måste väl vara att man kan ha en trevlig resa men det är ändå magiskt att komma hem också.

Gillar

Kommentarer

Carolinemartenssons
Carolinemartenssons,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229