Pausar lite

Allmänt

Jag började skriva blogg när vi flyttade till Ryssland för tre år sedan. Dels för att ha något att göra när jag inte jobbade, dels för att uppdatera familj och vänner hemma men främst för att kunna kolla tillbaka på det äventyret senare. Vilket jag är så glad för, för att helt ärligt hur många är det som flyttar till en randomstad i Ryssland, det är kul att ha det dokumenterat.

Sedan började ett nytt kapitel i Helsingfors och jag blev gravid. Detta är också så kul att kunna titta tillbaka till.

Förra året handlade mitt liv om att vara nybliven mamma och vår dotters första år. Detta om NÅGOT är kul att ha dokumenterat, tycker redan nu att det är så roligt att titta tillbaka och läsa vad vi pysslade med förra hösten.

Nu känner jag däremot att vi är inne på vårt tredje år i Helsingfors och allt är lite same same. Jag känner inte samma driv att dokumentera livet om ni förstår hur jag menar. Livet är grymt kul men det rullar liksom på i en rätt så normal vardag.

Så, jag har kommit fram till att nog inte skriva så mycket just nu. Jag kommer inte lägga ner verksamheten, det hade varit för sorligt. Men typ uppdatera lite mer catch up inlägg , främst för min egen skull att se tillbaka på sen.

Men, för alla som vill följa oss dagligen så finns vi på michelleenorman på instagram❤️
Sedan börjar jag nog uppatera mer frekvent igen när jag känner lust & kanske när det finns något nytt kapitel i livet.

Gillar

Kommentarer

Carolinemartenssons
Carolinemartenssons,
Blää, men förstår precis! ❤️❤️nouw.com/carolinemartenssons
michellenorman
michellenorman,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229