❤️ moster ❤️

Familj & Vänner, Felice

Sista dagarna hemma så maxar vi tiden speciellt med Felices moster. Får Felice välja en person i livet som hon tycker är bäst förutom mamma och pappa så är det utan tvekan mossi.

Om jag nämner ”mossi” som hon kallas så pekar Felice på ytterdörrer eller så kryper hon dit (för det är ju där hon alltid kommer in haha).

Dom två leker verkligen på ett så roligt sätt och Felice dör av skratt konstant. Jag älskar att göra sysslor hemma och bara lyssna på dem, det är fint, det dom har ❤️. Jag tycker det ska bli så hemskt att flytta iväg med Felice från hennes favoritperson, som tur är kommer Sophie och hälsar på rättså tätt därefter.

Igår fick Sophie även natta Felice för första gången, tänkte att det var bra att testa att nattas av andra än bara oss och det gick hur bra som helst. Somnade precis lika bra som vanligt. När Sophie kommer till Finland så kommer hon nämligen användas som barnvakt en del eftersom vi har lagfest och så tänkte jag gå på premiärmatch (utan F) , så det var bra med nattningsträning inför det, för båda haha❤️❤️.

Gillar

Kommentarer

Sophie
Sophie,
Åå❤️ Min lilla favorittjej
michellenorman
michellenorman,
❤️❤️❤️
nouw.com/michellenorman
Carolinemartenssons
Carolinemartenssons,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229