Älskar mänskligheten idag

Finland, Tankar

Längesen jag skrev något men idag förtjänar bloggis ett inlägg.

Jag och F var i parken imorse och när vi skulle gå hem så inser jag att min plånbok är borta. Jag var HELT 100 på att jag hade den med mig. Vi gick runt i parken (en rätt stor park) ca 7000 varv. Vi involverade typ alla som jobbade där på dagiset + alla andra som var där och lekte haha.
Vi hittar den inte. Vi går hem, letar hemma även fast jag var rätt säker på att jag hade med mig den, menmen var tvungen att kolla alla alternativ. Ingen plånbok hemma, tillbaka till parken. Ingen plånbok.
Jag och F går runt i hela trapphuset, soprummet, trappan, hissen och överallt. (Hon tyckte det var ett jäkligt spännande äventyr haha). Ingen plånbok.

Efter en stund kollar jag mailen och har ett mail med rubriken ”wallet found”. Alltså hörrni, LYCKAN då! Det var en man i vårt trapphus som hade hittat den i soprummet. Eftersom jag bara har svenska personuppgifter så hittade han inte mig i Finland men googlade och hittade min blogg. Aldrig har jag varit så glad för denna blogg haha. Så då hittade han även att min man spelar för Jokerit och ringde till deras office.
DRÖMPERSON. Så tacksam. Jag hade inte orkat tappa bort hela mitt liv typ..

Det var det för mig. Jag älskar mänskligheten idag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229