Mitt namn är Michelle Nilsson, 16 år gammal ska börja två:an på gymnasiet i höst, går i linjen restaurang och livsmedelsprogrammet.

Jag har haft diabetes sedan jag var 1,5 år gammal med andra ord i hela mitt liv.

Bor ca 40 minuter ifrån huvudstaden, med mamma och pappa.


Denna blogg kommer att handla om mitt liv, min diabetes, min skolgång och mina kompisar. 

Hur jag lever mitt liv helt enkelt.

Jag har som sagt haft diabetes sen 16 år tillbaka, väldigt jobbigt som bäbis att förstå att man var tvungen att ta insulin genom en nål på 5 cm. Vad skulle man göra det var liksom inte jag som tog sprutan. 1 år gammal och ta en spruta själv? Nää, inte direkt va? Det blev antagligen mamma eller pappa som fick ta den. Ena tog sprutan medan den andra fick hålla i mig så jag inte skulle kunna sprattla och röra på mig. 

Haha, nog med diabetes nu, kan skriva ett enkom inlägg om just DIABETES - och om alla underbara människor som man har lärt känna via den hemska sjukdom. Var på ett diabetesläger för ett tag sen och träffade så sjukt många underbara människor, det känns som att vi alla har känt varandra sen länge tillbaka men i själva verket var det första gången som jag träffade de allihop. Sjukt underbara människor, fick nya vänner som jag kommer att ha kvar livet ut. Vi alla strider samma strid. 

Puss <3 Likes

Comments