Spontant är bäst

Mammalivet

Hej på er dålig uppdatering igår men vi hade något att göra hela dagen & jag glömde göra tids inlägg. Men de är något ni får leva med nu när p har semester. Så vad gjorde vi igår?
Vi tog en spontanrunda till Ikea. Fick köpt en ny kudde till p dock var de jag som skulle ha ny men de sluta med att han fick en ny & jag tog hans som också är hyfsat ny. Blev också några handtag som jag ska byta ut här hemma. Tog en sväng in om väla & köpte en keps till Hugo innan vi styrde bilen mot Hugos gammelfarmor & gammelfarfar. Fick fika & Hugo fick lunch.
Lagom till Hugo skulle ta sin eftermiddags vila körde vi hem. Den vilan vara inte länge & han sov Max 1 timme på hela dagen igår. Vilket gav oss en gnällig killen på eftermiddagen. Men vi hann tvätta bilen & byta sängkläder & fixa här hemma. Laga tacos som jag dessutom ska äta till lunch. Innan Alex kom hit & vi gjorde han sällskap med hunden.
Hugo älskar verkligen hundar. Han tycker de är såååå kul. Dock tyckte inte hunden de va lika kul med någon som kröp efter haha.
Hemma vid 20.30 gick vi & la oss men Hugo ville inte sova fråns sent han var så över trött & bara skrek.
Nu ska jag ta bilen & köra till affären & köpa lite bröd & fika innan vi ska luncha. Passar på nu när Hugo sover i vagnen att få egentid i affären.

Tur de finns filter som fräschar upp en trött mamma. Haha..

Ser ni lyckan när vovven är i vagnen & myser.

XOXO Michelle

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LÄS SEDAN DET HÄR