Solen skiner på oss

Mammalivet

Just nu sover Hugo & jag sitter med lite små saker som behövs fixas. Hugo tyckte vi skulle busa kl 3 inatt dock fick jag ta upp honom för ny blöja då han kissat igenom igen.. Men vi somna om till 5 då skrek & gnällde han typ till kl var 7 så dem två timmarna visste jag knappt var jag skulle ta vägen. Vi somnade om tillsist till kl var 8. Sen har vi ätit frukost plockat undan gått en sväng. Pantade allt som fanns här hemma så skönt att få undan sådana små saker tycker jag.

När hugo vaknar ska vi käka lunch & sen ta en sväng i bilen & åka iväg.

I helgen ska Hugo sova borta för första gången jag är super nervös men vet att min mamma kommer klara det galant. & dessutom bor vi ju bara med 10 min mellanrum om det skulle vara. Jag & p ska passa på att ta ett ryck i trädgården häcken måste klippas & gräset lika så. Vi ska dessutom hinna till tippen & sen stor handla. & ja självklart ska vi sova. Men vi båda känner att vi måste fixa iordning där ute & där inne hinner vi ju när vi ändå är inne med Hugo om dagarna.

Dessutom älskar jag vår nya bil var så nervös för det var automat men gud vad skönt det är! Man kan dessutom öppna upp taket på vår bil då de är som ett stort fönster som tak. Så himla skönt. Dock kommer vi ju inte göra det när Hugo är i bilen så det drar på honom.

Ska snart ta tag i vår trappa & möbler som ska målas. Någon som har tips på var man kan köpa vit färg men som håller men som helst inte kostar flera tusen?

XOXO Michelle

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LÄS SEDAN DET HÄR