Nej tack.

Mammalivet

Jag måste få dela med mig av detta.

I tisdags förra veckan var Hugo sjuk & vilade en del. Men i onsdag när jag sa nu ska vi vila så sa han bara nej tack, jag testade men nej han ville inte. I torsdags testade jag igen & han sa nej tack. Så jag & p bestämde då att nej men då behöver han inte. Det tar trots allt 1-2 timmar att lägga honom varje kväll även att han vaknar 1 gång per natt för att komma in till oss.

Vi blev sen lite kluvna hur vi skulle göra på förskolan. Han brukar sova 1-1,5 timme hemma & på förskolan. Men vi bestämde oss för att testa 1 vecka utan vila. & det har gått hur bra som helst han var lite trött i måndags & i onsdags men det har inte varit något gnäll eller något i den stilen.

Så sen i onsdags har han inte sovit något mer än om han somnat till i bilen på 10 min när vi kört långt men inte mer än så.
Han somnar på Max 10 minuter på kvällen & sover nu mera hela nätterna i sin säng. Kommer upp till mig när vi ska gå upp eller när p går till jobbet men somnar om tills vi ska gå upp.

Han är så duktig & visar vad han vill. Trodde verkligen inte han skulle sluta sova än. Men han är stor nu vår lilla kille & behöver inte den vilan längre.

Vi har bestämt att vet vi att vi ska någonstans på kvällen så frågar vi honom vill du sova & skulle han säga nej så behöver han inte men mer för att han ska orka vara på kalas & liknande.

När slutade era barn sova på dagen?

XOXO Michelle

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LÄS SEDAN DET HÄR