Midsommardagen

Mammalivet

Jag har inte glömt er jag njuter bara just nu av tiden med familjen.

Igår var det midsommar & den spenderade vi hemma hos min mamma med familj & min moster med hennes familj. Super skoj & super mysigt!

Annars händer inte så mycket om dagarna. Dem
Bara flyger förbi och vi hinner knappt med.
Wiggo blir idag 2 veckor. Alltså så sjukt fort tiden gått.

På måndag börjar liksom p jobba igen & jag ska börja vara hemma själv från morgon till kväll. Lite läskigt faktiskt men skulle det vara så är min mamma hemma & vi kan hänga här med barnen.

Har fått lite frågor om vi kommer lämna bort Hugo mer nu när vi fått barn o så och om hur vi gör med glass i sommar och sötsaker.

Så tänkte svara er på det.
Nej vi kommer inte lämna bort Hugo. Han kommer vara med oss som vanligt. Jag tycker inte det känns okej att lämna bort honom nu när vi fått wiggo. Vill vi ha egentid får vi ha det på kvällen när båda barnen sover eller när dem sover på dagen. Så nej han kommer inte sova borta på helgen bara för att.

Sen låter vi Hugo äta glass & kex på helgen. Men en gång liksom oftast på lördagar. Och absolut inga stora mängder 2 kex och lite glass och vi tar inte fram det bara för att ihäller. Men inga andra söta drycker eller mat får han. Dricka är vatten & mjölk.

Fler frågor aå ställ dem här i kommentaren!

XOXO Michelle

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LÄS SEDAN DET HÄR