Mat & ännu mer mat

Mammalivet

Det finns något som stressar oss något enormt hör hemma. Det har kommit nu på senaste, & det är mat med bitar oavsett om de är burkmat eller vår mat.

Hugo vägrar typ all mat utom puré. Tar jag vår mat & mixar det äter han inte de. Köper jag barnmat från 8 månader äter han inte de. Ger jag honom en liten bit macka äter han lite av de. Tar jag barnmat på en sked med bitar hulkar han och sportar, men tar jag det på mitt finger så äter han det.
Alltså det är jätte konstigt ?

Vi vill ju han ska äta vår mat då han klämmer 1 burk varje måltid & efter pratat med Bvc om annat i veckan skulle vi sluta med gröten på kvällen & köra mat. Då blir de 2 burkar om dagen & 3 om man räknar med frukten. Det blir mycket pengar & det har blivit en frustation hör hemma att han inte vill äta något ån puré.

Det kommer säkert komma med tiden men man vill liksom han ska kunna äta vår mat om man tex ska någonstans o det tar längre tid än tänkt och man ska äta. Dessutom är han intresserad av vår mat för han sitter o gnäller om den men vill inte ha den.
Usch allt är ett mysterium & det har blivit ett stressmoment.

Ännu mer eftersom man vill han ska bli mätt på kvällen innan sängen. Han sover ju fortfarande inte på natten vi är glada om vi får 3 timmars sömn.

Hur gjorde ni med bitar till era barn? Hugo blir 10 månader på söndag nämligen

XOXO Michelle

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LÄS SEDAN DET HÄR