Halsbrännan från en annan planet

Mammalivet

Livet rullar på & jag har inte haft någon ork till att kika in här. Det är så mycket just nu.
Men tänkte ge er lite uppdateringar iallafall.
Imorgon onsdag lilllördag & vi går in i vecka 35. Gud vad skönt säger jag. Har så svårt att röra mig sova & framför allt denna hemska halsbränna. Alltså ingenting funkar och jag vet snart inte var jag ska ta vägen.
Ovan på detta så sover Hugo så dåligt han Sover liksom bra mellan 4-8 typ men resten av natten är
Så dåligt.
Inatt var extremt han väckte mig vid 23.30 tog upp honom o märker han kissat igenom. Byter blöjan i sängen för han inte ska vakna helt. Lägger han i vår säng för jag var så trött. Hör hur han vänder sig fiser o har sig. Kollar blöjan o ja han har bajsat. Lös i magen dessutom. Så jag fick traska in på toa byta & sen ville han inte somna igen. Så mellan 23.30 - 04 ca så var Hugo vaken i vår säng slogs sparkades o hade sig. Skulle verkligen inte somna. Jag var så trött imorse kan jag tala om för er.
Helgen spenderade vi hos svärföräldrarna på fredagen, hemma o fixade på lördagen innantill avslutade kvällen med middag hos mina föräldrar. Söndags så tog hela familjen sovmorgon till 8.40 efter en kass natt. Fixade massa här hemma o avslutade med pizza hemma hos svärföräldrarna.
Idag tisdag kosläpp i vår by så min mormor och lillasyster kom hit så Hugo kunde få kolla på korna. Han njöt verkligen och tyckte det var super skoj.
Nu ikväll blev nattningen skit då Hugo vakna när jag la ner honom.
Men nu är de snart helg o långledigt för Philip och jag längtar! Vi har en massa inplanerat alla lediga dagar så man har lite att se fram emot.
Fredag väntar faderskapspapper och på kvällen blir det till min mamma som fyller 45. Vi sover sen hela familjen där.
Nu vaknar Hugo och jag ska sätta mig o vagga honom igen..

XOXO Michelle

Gillar

Kommentarer

jessicamalin
jessicamalin,
Åh har du också en liten Hugo? vad kul! Hur gammal är han? 💙 förresten! Var med och fira 3 års kalaset med oss 🎈🎁😀 Kika in min blogg för mer info! 🍓🌸 nouw.com/jessicamalin
Michellemolin
Michellemolin,
ja han känns inte så liten längre han blir 18 månader i maj 😊 hur gammal är din?nouw.com/michellemolin
jessicamalin
jessicamalin,
Han blir 6 i november 😱😀 Galet vad fort det går! nouw.com/jessicamalin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LÄS SEDAN DET HÄR