Det är nu det händer!

Mammalivet

Godmidag mina vänner!

Efter en bråkig bebis som inte ville sova äta eller byta blöja utan bara gnälla & gråta så kände jag nej jag ger upp. Då va klockan sex, men tänkte han har nyss ätit 120 ml så han kan ju inte va hungrig men det var han tydligen lite mer mat & så somnade han igen. Dock vaknade han klockan sju igen & var likadan 120 ml senare sov han till klockan var 10. Så nu har vi gått upp ur sängen gjort vid oss nu sover han igen. Han klämde nyss i sig 210 ml. Förstår ni vilken chock jag är i haha. Från att inte äta mer än 90 ml till att börja äta 120 ml i helgen till 210 haha. Men det är bra eftersom att han ska äta minst 180 åt gången.

Detta gör ju faktiskt att han inte kräver mat en gång i timmen längre utan klarar sig stora delar av dagen & vi kan fixa & busa här hemma.

Sitter i valet & kvalet om jag ska beställa andra flaskor till hugo. Jollyroom hade inte reservdelar till de som var söder & läckte på våra flaskor så vi fick pengarna tillbaka. Funderar på att iallafall klicka hem en napp där ifrån & så se om han tycker om dem jag kollade på den flaskan vi har hemma & det var tydligen storlek L så inte så konstigt han inte hann med.

Nej nu ska jag steka lite kyckling & försöka förbereda matlåda. Kan inte lämna huset för jag väntar in elektrikern eftersom att vårt ena uttag i köket nästan slog ginster igår, så har ju legat & nojjat över detta hela natten dessutom.

Hur har en natt & dag varit än så länge ? :)

XOXO Michelle

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LÄS SEDAN DET HÄR