Bröllop

Mammalivet

Så var söndagen kommer & man är helt slut. Även söndags ångest fast man inte ens ska jobba imorgon. Nog mest för att p inte är med oss på dagen fråns på lördag.
Vi har varit barnfria sen klockan 9.30 igår tills typ 11 idag. Vi åt frukost hos p’s föräldrar när vi lämnade Hugo. Jag & p styrde bilen för att klippa oss. Jag klippte av minst 10 cm av mitt hår & det är så himla skönt.
Sen hann vi mest hem o fixa oss innan vi körde till mina föräldrar för att hänga lite där innan vi åkte på bröllop. Så himla fint & roligt.
Där spenderade vi kvällen & körde sen hem och landade i sängen lagom runt 01.
Tog en sov morgon ändå till 10 imorse innan vi körde till vår älskling. Hade saknat honom så himla mycket.
Vi har spenderar hela dagen och kvällen hos svärföräldrarna innan vi körde hem vid 18.30 för lite fix hemma innan vi nattade Hugo.
Jag har precis bäddat ner mig i sängen & p sitter kvar i soffan och kollar hockey.
Jag har även idag packat färdigt BB väskan för det är ju trots allt bara 15 dagar kvar imorgon. Jag har nämligen haft väldigt ont mycket sammandragningar och förvärkar nu dessa dagarna.

Ni missar väl inte att följa mig på instagram där jag lägger upp lite mer bilder på mage och vad vi gör om dagarna på insta story dessutom kommer ni få veta där när bebis är påväg!

XOXO Michelle

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LÄS SEDAN DET HÄR