Born in sweden - Libero klubben

Samarbete

I samarbate med Libero

Vi hoppas att vårt ursprung märks lite grann. I allt från hur vi tänker på miljön till blöjans utformning & design.

För någon vecka sen fick vi hem detta perfekta paketet att ge bort till någon nyfödd. Vi gav det till ett par vänner som nydligen fått barn. Vi själva fick också 2 produktcheckar så vi kunde ladda upp med blöjor. Så ett paket touch öppen blöja nr 5 & ett paket touch byxblöja nr 5. Detta har alltid varit nummer ett av valet av blöjor för oss. Det har varit det från start. Det en mjuk & skön blöja & den enda Hugo tycker om.


Vi kommer välja denna blöjan till bebisen i magen. Dels för passformen & att dem tänker på att det ska vara skönt för barnet från start. När dem är så små är det också enklare att hålla koll på när blöjan faktiskt behövs bytas. Då det finns en vårindikator i blöjan som visar att nu är det dax för ett nytt byte. Därmed inga onödiga byten.

Libero har sitt ursprung från Sverige. Vilket jag tycker är en viktig sak när jag väljer det jag handlar till mitt barn. Libero är ju svanenmärkt. Dem försöker tänka på miljön så mycket dem kan. Det är ju trots allt så att detta är den världen mina barn ska växa upp i & att tänka på att minska påverkan på vår gemensamma värld känns bra. Jag känner att vi gör ett bra val när vi väljer en svensk produkt.

Libero & jag vill välkomna alla nyfödda barn. Därför tycker jag ni ska gå med i Libero klubben där kan ni dessutom följa Born in Sweden i några klipp. Kolla in videon jag länkar HÄR.

Dessutom har ju libero en poängshop när man registrerar sina koder som finns i blöjpaketen. Där kan man väja checkar, kläder, presentkort & mycket mer. Så gå in & bli en av oss du med!
XOXO Michelle

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LÄS SEDAN DET HÄR