Reklame

I går var jeg på posten å hentet dette fine iphonedekselet og skinnet til min macbook fra caseapp.no! Jeg elsker marmor og begynner å få alt for mye av det her hjemme. Det er så enkelt og elegant, så når jeg fikk muligheten til å designe mitt eget skinn og eget deksel, så måtte jeg ha hvit marmor igjen. Jeg pimpet opp iphonedekselet med en liten diamant og er utrolig fornøyd. Kvaliteten på dekselet er utrolig bra, og mitt gamle deksel fra caseapp som jeg brukte i over 1 år er fortsatt like helt og fint.

Jeg har også to overraskelser til dere! Det kommer straks en giveaway på min instagram @michellemariekr hvor dere kan vinne et gavekort hos caseapp til en verdi av 300kr, det er nok til å velge om du vil designe et deksel til din telefon (iPhone eller samsung), et skinn til din mac eller et skinn til din iPad.

Jeg har også en rabattkode til dere på 20%! Når du skal betale for din bestilling skriver du bare inn MICHELLE20.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

I helgen har vi laget Oliver sine første julekuler etter tips fra en i termingruppen. Vi er kjempefornøyde med resultatet og kommer til å lage flere i senere tid med mitt og Knut sitt trykk på også. Det tok ikke så veldig lang tid og Oliver var så flink til å åpne hendene når vi skulle trykke på. Det virket nesten som at han skjønte hva vi drev på med. Under her kan dere se ferdig resultat, men fjæren mangler i denne da de ikke hadde det på butikken den dagen vi lagde den første.

DETTE TRENGER DU

✦ Julekuler Panduro
✦ Permanent spray, gjennomsiktig Panduro
✦ Fingermaling hvit pass på at den er giftfri Panduro
✦ Hvite fjær Panduro
✦ Silkebånd i hvitt Søstrene Grene
✦ Maskin til å printe ut skrift og teip til den Kremmerhuset
✦ Saks, noe å ha kulene på så de kan tørke og noe til å vaske kulene med

Begynn med å vaske av kulene og pass på at alt smuss og slikt er borte. Om det kommer noe under malingen kan dette gjøre at det flasser av. Vi brukte våtservietter for å vaske og mikrofiberklut til å tørke vekk resterende støv. Når de er blitt rene så smører du malingen inn i hendene på mini og prøver å ta trykket forsiktig på kulen. Ikke ta for hardt i! Det er glatt og hånden sklir lett slik at det blir et stort søl på kulen. Om du ikke får det til på første forsøk kan du bare vaske bort malingen med våtserviett. Legg kulen til tørk. Deretter skal du spraye glansspray på, for å sikre av malingen ikke forsvinner over tid. Ikke ta på for mye slik at det renner fra kulen og gjør dette UTE. Jeg tok første inne og det lukter enda, 3 dager senere. Så skal kulen tørke igjen.

Når kulene er helt tørre tar du av tuppen på kulen og finner fjær som er passelig. Blir de for store syntes jeg ikke det ble like fint, da de sitter bom fast inni der. Prøvde også å klippe til fjærene, men det ble heller ikke særlig pent. Putt på lokket igjen. Nå kommer den delen som tok mest tid her, å lage skriften. Finn frem maskinen jeg ikke husker hva heter og teipen og bare trykk i vei til du har den skriften du vil ha. Kort innføring i tilfelle de ikke informerte om dette i butikken: Trykk hardt for bokstav, svakt for mellomrom, saks for å lage kutt mellom ordene og bokstavene o og i brukes som 0 og 1. Det var vanskelig å få ut ordene en og en, så jeg lagde alle sammenfestet og separerte de etterpå. Selvom jeg trykket på saksen så måtte jeg dra litt i dem for at de skulle løsne og da var dette en super løsning. Det lengste ordet tok jeg på slutten for å lettere få den ut av maskinen. I vårt tilfelle var dette "morfar og mormor". Når du er ferdig med skriften tar du av den hvite teipen på baksiden og fester dem rett på kulen.

Så gjenstår bare sløyfen. Jeg knyter den bare som vanlige skoknuter. Jeg har ikke peiling på hvordan man ellers gjør det. Så er den klar til å henges opp eller pakkes inn som julegave.

Lykke til! 💗

Likes

Comments

Endelig er julen smått i gang! Juletreet er pyntet, julegardinene er på og det lille vi ellers har av julepynt er tatt fram. Vi prøver å være økonomiske, og kjøper heller litt og litt julepynt hvert år, siden det blir mye tilslutt uansett, også er man jo da mye mer nøye på det man faktisk velger å kjøpe og sjansen er større for at vi vil like det i de neste årene også.

I år forsøker jeg og Knut gavekalender igjen. I fjor ga vi vel kanskje to-tre til hver, men i år har vi allerede snart kommet i mål! K fikk åpne kalendergaven sin nå i sted før jeg skal på jobb. I dag fikk han en sjokoladekalender og en flaxkalender han kan ha resten av førjulstiden.

Har dere begynt å pynte til jul?

Likes

Comments

Jeg er en person som kan mase hull i hodet på folk jeg føler meg trygg på, og deler meninger om alt fra A til Å. Jeg har så mye på hjertet at jeg er nødt til å få det ut en plass, så jeg må komme meg tilbake på bloggen! Jeg har jo drevet med blogg siden jeg gikk i åttende klasse, og jeg er visst ikke ferdig med det helt enda. På de smart 4mnd jeg har vært borte har det skjedd masse! Oliver er snart 9mnd, permisjonen min er over, jeg har startet min egen bedrift (MK Design), jeg har fått lappen woho! og mye mer som jeg gleder meg til å dele med dere.

Likes

Comments

Det er helt utrolig. Om en måned så er han allerede blitt et helt halvt år. Tiden suser av gårde og før vi vet ordet av det så er permisjonen min over og Oliver begynner i barnehagen. Visst alt går etter planen så begynner han ikke i barnehagen før om et år, når han er 17 måneder gammel, det er heldigvis en stund til. Det har skjedd så mye nytt med Oliver siden jeg sist oppdaterte om utviklingen hans som jeg tenkte å dele med dere i dag.

✦ Han har blitt skikkelig sterk, som dere kan se på bildet over så er han ikke lenger framtung men klarer å holde vekten mer mot baken.

✦ Han ler hver eneste bidige dag og gleder oss masse med det!

✦ Han snurrer mer fra magen til ryggen, det har han ikke vært så flink til tidligere. Fra rygg til mage har han jo knekt koden for lenge siden og han holder seg sjelden på ryggen i mer enn ti sekunder (gjør det vanskelig å fotografere han).

✦ Han har fått sin første tann!

✦ Han kryper bakover

✦ Han er mer bevegelig på matten og klarer å snu seg rundt for å ta leker som han ikke når fra den siden han ligger på.

✦ Han er veldig ivrig på å få sitte og å få stå, men dette holder vi til et minimum til han lærer å sitte selv.

Han er så mye mer en person. Han viser mye tydeligere trekk i personligheten sin og det er kjekt å bli mer og mer kjent med han hver eneste dag. Han er sta som pokker, akkurat som sine foreldre. Han har fått smakt på et stort spekter av mat nå, og vi skal snart begynne med middag til han. 


Likes

Comments

Jeg blir veldig oppgitt, sint, trist, forbanna og tusen andre følelser når jeg tenker på hvor mange mennesker dette innlegget er siktet til. Det skal ikke så mye til for at akkurat du har drept noen. Har du tenkt på det?

Det virker som om enkelte mennesker føler seg udødelige, og at alle andre er det. De store farlige tingene kommer jo ikke til å skje deg, ikke sant? Jeg og Knut har gått noen turer med Oliver og for å motivere oss til at turene skal bli lengre og oftere, så har vi spilt Pokemón Go. Jeg syntes konseptet er så utrolig fantastisk. Å blande det virkelige med det virtuelle, som får alle (unnskyld utrykket mitt) latsabbene som sitter inne foran en PC til å komme seg ut, ut for å få litt D-vitaminer, få litt bevegelse og få litt frisk luft. Helt fantastisk!

Men, hvorfor i alle dager skal du sitte bak et førersete med mobilen oppe? Hvorfor i alle dager kan du ikke sette deg på bussen om du ikke orker å gå? Jeg blir så rasende når jeg ser en bilfører glo ned i telefonen og ser hva han driver med. Han spiller Pokemón Go. Dette har skjedd oftere enn jeg kan telle. Jeg så det senest i går på bussen på vei til trening. Midt i byen, midt i rushet. Vi hadde stoppet på rødt lys og jeg så tilfeldig ned i bilen ved siden av. Passasjeren satt med spillet oppe. Blikket mitt beveget seg over til føreren, som overhodet ikke satt med blikket på veien, han hadde oppe en telefon med spillet også! Når det da ble grønt la han ikke fra seg telefonen sin, han holdt telefonen i samme hånden som han brukte til girspaken og la den ikke fra seg. han fortsatte fremover til jeg ikke kunne se han lengre.

Nå skal jeg slutte å stå å måpe. Neste gang finner jeg frem videokameraet og filmer at du bryter loven og setter andre menneskeliv i fare, og jeg kommer til å anmelde det.

Tenk over konsekvensene av det du gjør. Du kan kjøre på ditt barn, din søster, din bror, din mor eller din far. Og om det ikke er det, så er det noens. Tenk over det neste gang du tenker på å være så uansvarlig bak førersetet. Det eneste lovlige med en telefon når du sitter i førersetet er å svare eller avslå et anrop, eller bytte sang. Og da må telefonen være i handsfree som står slik at du kan se veien også. Det er det eneste som er lov!

​Respekter menneskers liv. 

Likes

Comments

Vi har nå slitt av og på med legging og soving med Oliver siden han ble født. Ble anbefalt å prøve å la han ligge på eget soverom, men siden vi bare har ett, så har jeg og Knut prøvd å ligge i sovesofaen i stuen for å teste det ut.

Oliver han nå lagt 4 nettet helt alene og han har vært så flink til å sove! Det er nok fordi vi ikke forstyrrer han og han er så heldig å slippe unna pappaen sin snorking.
I går natt la han seg fint og sov fra klokken 20 til 07 før han våknet for mat.

Så nå har vi bestemt oss for å gjøre det permanent. Vi har til og med solgt sengen vår så Oliver får litt bedre plass til han kan leke og sånn. Dette blir jo bare en midlertidig løsning til vi får kjøpt oss større leilighet eller aller helst enebolig.

Jeg gleder meg så masse til å gjøre det om til er barnerom!

Nå er det tid for bading og grøt for Oliver før han skal legge seg.

Likes

Comments

Vi har nå vært syk i 2 uker(!!!!) Jeg er så lei av å hoste, snufse og you name it. Oliver er den friskeske her i huset, selvom han snufser en del til tider han også. Men jeg kan sove godt om nettene nå uten å være redd for at han ikke skal få puste lengre. På både Knut og meg kan man høre at halsen ikke er helt 100%.

Men nå gidder jeg ikke være syk lengre, jeg skal leve som normalt igjen og få en grei døgnrytme. Vi skal sprekke denne sykeboblen vi har kommet inn i. Sykdommen var jo blitt så og si borte helt til den var blitt mye verre dagen etterpå.

Vi har drukket de ekleste shotene med ingefær, sitron og appelsin. Ingen god miks med mindre det er blandet med vodka og farris. Også i mye mindre mengder. Det gjorde jo det ikke bedre at det ikke hadde noen effekt enn akkurat da vi tok den. Aldri mer

​Lille trille har blitt SÅ stor, kan ikke begripe det. Og sover nesten aldri lengre utenom om natten etter en del krangling med seg selv og oss. Så dette er et bilde av de sjeldne 👶

Likes

Comments

​Dette er andre dagen vi alle sammen er sengeliggende med rennende neser og sløve øyner. Men det er vel sånn det blir når man får barn. Når én blir syk bli alle syk. Oliver har vært syk noen dager lengre enn meg og Knut. Han har så tett nese at jeg er redd for at han plutselig ikke får puste. Det er ikke en god følelse. Til tross for at vi alle ligger syk så prøver vi å gjøre det beste ut av det, og prøver å la ting gå mest mulig som normalt for Oliver, selvom vi gjerne egentlig ikke er i form til det. 

Likes

Comments