SOMMAREN 2020

Vet inte riktigt vart jag ska börja det här inlägget för det är så oooteeroligt mycket som har hänt och händer den här sommaren. För det första så har vi ju en jävla pandemi som ställer till det. Det orkar jag inte ens skriva om för jag är så trött på det nu. Det är som det är och det blir som det blir helt enkelt.


Den här sommaren är jag tillbaka på Zakrisdals vårdboende, där allt egentligen började. Det var mitt första jobb efter studenten och jag hade en obeskrivlig hatkärlek till det. Sen när jag hamnade i någon slags kris och tänkte efter vilket jobb som var roligast så var det ändå det, och därför utbildar jag mig ju till uska. Så jag är tillbaka där och jag ääääääälskar det. Orimligt mycket faktiskt. Älskar älskar älskar det och trivs jättebra.
Jag har en termin kvar som består av två kurser, sen är jag färdig undersköterska!!!! Gött.

Sen så har jag och Sebbe blivit sambos? Helt overkligt fortfarande att vi fick en lägenhet som vi älskar och som är perfekt. Så nu bor vi ihop och slipper "vart ska vi sova" problemet varje kväll. Älskar sambolivet verkligen, speciellt med Sebbe <3

Sen så har ju något supertråkigt hänt också. Min älskade morfar har gått bort, i mitten av juni, tio dagar innan hans födelsedag. Jag saknar honom hela tiden men tänker ändå att jag är glad för hans skull, nu är han äntligen hos mormor ju <3.

Mitt mående just nu är ju, som förståeligt, rätt så svajigt. Det har hänt mycket, både bra och dåliga saker och sånt ställer ju till det för mig. Jag är hemma från jobbet någon vecka nu och försöker vila bort det. Hittills har det absolut inte funkat, så idag tänkte jag testa att gå utanför lägenheten och få lite luft så får vi se om det fungerar bättre. Nu har ni iallafall fått en liten update för de här månaderna, vi hörs väl om ett halvår igen säkert.

Gillar

Kommentarer