HALLO

Life update! Jag är vid liv, känns som att januari har varat i två år? Tamefan längsta månaden jag varit med om.
Skolan är igång igen och de första två veckorna har känts som att bli överkörd av en hjullastare ungefär. Dels så har jag fler ämnen nu än förra terminen och så har jag varit ledig en månad och chillat järnet, det är lite svårt att ställa om bara på någon vecka. Tror jag blir lugnare inombords bara jag vant mig, jag har ju ändå kul, men krävande, kurser. Typ psykiatri och etik, så kul ämnen! Psykologi, medicin och voa1 har jag också, dom är kul men lite kämpiga.

Vad har jag gjort mer än skolan då? Ingenting. Haha, alltså det enda jag gör är att plugga och sova känns det som. Idag öppnade ett gym fem minuter promenad från mig som jag skrivit in mig som medlem på, så imorgon ska jag på mitt första pass där! Det ska bli kul, skönt att det ligger så nära, det är ju liksom det som avgör om man tar sig dit eller inte känns det som.


Såhär ser jag ut om någon har glömt det. Alltid mjukiskläder nu för tiden, prioriterar bekvämlighet framför stil när jag ska sitta och vrida ut och in på hjärnan större delar av dagen. Nu ska jag skriva klart en psykiatri-uppgift innan jag tar sen helg hehe.

Gillar

Kommentarer