Hairstyles

Hej bloggen!

Här kommer ett till inlägg på när jag fixade balayage på min vän Sandra. Samma som förra gången, en nice övergång från hennes utväxt till hennes toppar. Det roligaste med balayage är att man gör slingorna på frihand och att kunden blir nöjd med resultatet.

Förra gångens balayage färgning ------> http://nouw.com/michellejohansson/lite-balayage-30210114


På återseende, Xoxo Michelle 💜

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hairstyles

Hej bloggen!

Gott nytt år, hoppas allt är bra med er! Själv mår jag bra och känner för att skriva lite om vad som kommer att hända nu efter lovet som slutar om en vecka. På tisdag nästa vecka börjar skolan igen men inte för mig. För jag ska ha praktik i fem veckor vilket jag ser fram emot, dels för att det kommer komma upp fler före och efterbilder på det jag fixar på kunder/modeller här på bloggen och också att jag under fem veckor får lära mig mer om mitt framtida yrke som frisör. Jag går som sagt sista året i gymnasiet, frisörlinjen vilket innebär att i år tar jag troligtvis STUDENTEN!!!

Många frågar mig redan vad jag ska göra efter studenten och ska jag vara ärlig så har jag så många planer och mål men bara en dröm.

Jobbig som jag är så får vi nöja oss med att jag säger ”Vi får se vad som händer”.

Här har ni i alla fall en före och efter bild på min underbara vän Emmas hår som jag fixade i december -17. Blev en mörk och kall bottenfärg med lite ljusa slingor som snyggt blandas in med hennes blonda hår på topparna.

På återseende, Xoxo Michelle 💜

Likes

Comments

Hairstyles

Hej bloggen!

Igår så färgade jag Lisas hår. Vi valde att lägga en mörkare och kallare bottenfärg och en violett/röd färg på längderna. För några månader sedan färgade jag hennes hår i en liknande färg dock innehöll färgen mer rött. Denna gången använde vi mer violett för att få en mer lila nyans.

Checka gärna förra gången jag färgade Lisa -----> http://nouw.com/michellejohansson/ny-farg-frascha-toppar-30064094


På återseende, Xoxo Michelle 💜

Likes

Comments

Hairstyles

Hej bloggen!

Hoppas allt är bra med er. Före och efter bilder från gårdagens färgkund. Färgkunden hade vitandelar i botten och lite gammal färg på längderna. Hennes önskemål var att få bort utväxten/vitandelarna och även ha en jämnfärg i hela håret. Resultatet ser ni till höger.


På återseende, Xoxo Michelle 💜

Likes

Comments

Hej bloggen!

Jag vill börja med att säga förlåt för suddiga bilder, är inte direkt bästa fotografen.

Min kund som jag hade idag förklarade för mig att hon hade färgat sitt hår hemma och ja som ni ser på före bilderna så var det ganska ojämnt och det brukar det bli när man färgar själv. Vissa partier på håret var ljusare och vissa mörkare och önskemålet var att botten skulle matcha in med hennes utgångsläge och att ljusa upp topparna så gått som möjligt med en klick kallare nyans för att få bort det mesta av det gul/orangea pigmenten. Vilket kan ses som en lång process med tanke på att det kan ta tid att bleka ett hemma färgat hår. Dock stoppade det inte mig. Min lärare och jag analyserade håret genom att kolla hennes utgångsläge/ utväxt och valde då att lägga en kall och mörk bottenfärg, sen la jag på blekning på topparna med hjälp av balayage tekniken. Det tog sin tid men tillslut fick vi en schysst övergång. (Dagsljus är bättre än ljuset från lampor)

Xoxo Michelle 💜

Likes

Comments