Header

psyket, Allmänt

När jag vaknade idag så gick allt på automatik.
Gick upp 05:30, stängde av larmet, tog ingefärsshotten, satte igång kaffe, gjorde frukost som blev två mackor som mest smakade papper men tvingade ner det med kaffet och ett glas vatten, piller och började sminka mig.

Min pojkvän hade kopplat in PS1 till tvn så idag blev det inget Netflix till frukost utan fick bli youtube på datorn..

Som vanligt lyssnade jag på Creepypodden medan jag sminkar mig och häver i mig ännu mer kaffe, kommer på halvägs in i sminket att jag glömt borsta tänderna, tänker inte förstöra sminket, äh kan jag ta i kväll.
Allt känns bra ändå.

Kollar på klockan så jag inte missar bussen, 30 minuter kvar tills jag måste gå, tar lite selfies som jag inte alls blir nöjd med och då slår det till mig som en bomb. Ångest. Jag har inte känt ångest såhär sen jag började med medicinen. Nu är det precis som innan, på gränsen till panikattack.

Jag kände ett enda sug efter cigg. Som om det var det enda motgiftet mot ormbettet. Kollar klockan, 20 minuter kvar.
Jag tar på mig ytterkläderna och går till närmaste affär. Klockan är 7 och affären öppnar 8. Jag börjar praktiken 8. Panik. Det är svårt att andas.

Jag kollar om några kiosker har öppet, alla öppnar 10. Panik. Jag försöker lugna ner mig och jag har fortfarande tid. Jag går till tågstationen, en promenad på en kvart för att kunna köpa ett jävla ciggpaket klockan 7 på morgonen. Jag halvspringer för att inte missa bussen. Men framme kommer jag på att bussen kommer 20 över på min vanliga busshållplats. Vad stressade jag över? Jag hade god tid.

Det kändes lite bättre när jag tog ett bloss, en hel cigg försvann snabbt och jag var redo för bussen. På bussen får jag mer ångest igen även om jag precis mediterat med en app, jag hade hellre legat hemma i sängen hela dagen.

Ångesten har hållit i sig så jag skakat och blivit bättre för en stund med hjälp av ciggen.
Även när jag besökte mamma och moster var jag så nära en panikattack att jag skakade.
Först när jag kom hem till min pojkvän blev jag lugn.

Xoxo Michelle

Likes

Comments

Foto

Fotobomb

Det är någon vecka sen jag satt och hade tråkigt, så kollade vad Maria skulle göra och hängde med henne när hon skulle dansa och då hon skulle vara själv denna gången så passade jag på att ta med mig kameran bara för att fota något, och det var lite cool ide att fota henne när hon dansade för det blir nice poser som man annars kanske inte skulle ta! Dock så blev det ett helt fullt minneskort och 96% av bilderna var när hon fixade kläderna eller bara stod rätt upp och ner, eller väldigt suddiga bilder för det tog några minuter innan jag hittade en bra inställning. I vilket fall som helst så är jag nöjd över slutresultatet!

Haha kanske inte bästa bilden egentligen men älskar att jag fick en sån här bild!! Den blir så jävla bra pga hoppet!

Xoxo Michelle

Likes

Comments

Foto, Allmänt, psyket

Det är femte dagen med Sertralin och det känns typ samma som alla andra dagarna med medicinen, dock har det börjat klia rätt mycket i hårbottnen/nacken som är en biverkning..
Det största som jag inte gillar, med alla såna här mediciner, att man känner sig så tom som om jag inte har känslor eller tankar längre. Det är så tyst. Jag ogillar det nog så start just för jag har varit så van vid alla tankar och en ångestkänsla inom mig hela tiden i fleeera år, så det är väl inte så konstigt.. Jag har dock märkt att jag kan sova mycket bättre så om det fortsätter såhär så kanske jag kan sluta med sömntabletterna?

Annars har det varit en lugn dag idag, det mest händelsefulla är att jag fått byta septumsmycke till den mest basic då den förra gav mig ett skavsår som blödde och det gjorde sjukt ont och fick en svullen näsa, men nu när jag bytt så är det redan bättre och jag har inte ont längre.
Det ska snart bli serie och middag för mig!
Jag har i alla fall påbörjat redigeringen av mina senaste bilder så ni får ett litet smakprov!

Jag lekte runt med mobilen halvt i bild och det resulterade i någon sorts reflektion som är rätt cool, eller?

Xoxo Michelle

Likes

Comments

Allmänt

Just mu känns det som om allt är typ på rätt väg, jag har tagit den nya medicinen i snart en hel vecka (tiden bara flyger iväg) och jag började på den nya praktikplatsen idag!

Jag vet inte vad jag ska berätta mer om först....
Medicinen antar jag för den började jag med några dagar sen nu.
Jag har varit lite illamående, som är en biverkning av medicinen och det har inte precis hjälpt min aptit så jag har inte lyckats få i mig mer än ett mål om dagen, kanske lite nötter eller frukt också. Det har fått mig att dricka mer vatten, ännu en biverkning: bli törstig och det klagar jag inte över då jag annars är väldigt dålig på att dricka vatten, vätska i övrigt och har sedan medicinen gått från ett glas vatten om dagen till sex glas! Det känns som om jag gör inget annat än att dricka vatten, men det byter också att min hud kommer bli bättre, pga hur min hud är tar jag inga selfies eller spelar in nya videos. fast jag har ju en som ligger och väntar på att jag ska börja redigera på den..

Idag började jag som sagt på praktikplatsen, och jag sa tidigare att det var på MAGIC... Jag har sagt fel till alla jag har berättat detta för, dom heter MAGE..
Jag får sitta och göra något av det starkaste jag kan, redigera bilder och i detta fallet är det väldigt gamla bilder från 1800-1920 talet, älskar hur lite kusliga bilderna är på något sett..
Efter att ha pillat på dom bilderna i fyra timmar fick jag motivationen till att kolla klart genom dom bilderna jag tog på Maria sist och blev precis klar med att sortera ut alla dåliga.

71/1687 bilder blev bra

Jag ska nog fortsätta kolla på serie och kanske passa på att spela lite Sims 4 medan jag väntar på diskmaskinen ska bli klar.
Är det bara jag som tycker det ska bli så skönt att det är helg nu?! Kommer sova i ett helt dygn, jag vill inte ens lämna sängen imorgon då jag steg upp 05:30 idag och är fortfarande "groggy" efter sömntabletterna jag blev tvungen att ta igår..

Xoxo Michelle

Likes

Comments

Foto, Allmänt, psyket, Aisha

Hallå! Det bästa ordet för att beskriva vad jag gjort den tiden jag inte lagt upp något här är "Frånvarande". Jag har fotograferat en gång, inte redigerat varken klipp till youtube eller bilder, inte sminkat mig eller gjort något speciellt förutom att vara på psyk-möte, och idag var ännu ett men med deras läkare.
Det tänkte jag ta upp lite om..

Jag får äntligen ut mer av mina Lergigan (Vad i hevete är det? Klicka och läs mer!). Jag har aldrig varit med om något bättre, för mig! Så nu ska jag äntligen kunna få rutiner igen, jag har försökt ändå fast mina Lergigan tog slut en månad sen och då försökt hålla i dom som små guldklimpar.
Jag ska börja på en kur med Sertralin (Klicka för att läsa mer om den), den här sortens medicin har känts obehaglig och läskig sen jag tog flouxetin 2009 och kände mig som en efterbliven zombie, men jag hoppas verkligen att detta ska funka och allt ska lugna ner sig och bli bra!

Utöver det har jag kelat en massa med katterna och stort sett bara druckit vatten för jag har inte haft någon aptit, när jag tittar på mat så får jag smak av papper i munnen. Vatten och kaffe är min diet just nu! (Rekommenderar inte!!)
Och så var vi ju i Växjö idag och lämnade tillbaka lite grejer till Reaktor Sydost och då passade vi på att käka lite god mat och gick runt, känner mig duktig som inte handlade något eller att min pojkvän handlade något till mig, det är tydligen på väg några "sena" julklappar som kommer bli födelsedagspresenter, några har redan kommit och dom borde jag visa på bloggen eller kanske på Youtube-kanalen? Kommentera vad du tycker!

Nej nu kommer en massa bilder på Aisha!

Xoxo Michelle

Likes

Comments

Allmänt, psyket

Jag har suttit och haft panikattack nu i ungefär en timme, jag har precis kommit ur den.
Tack vare min pojkvän som satt och höll om mig tills jag slutade. Jag är så tacksam över att jag har honom i mitt liv.

Men under panikattacken, det enda jag kunde tänka, förutom att höra miljarder saker samtidigt så stack vissa ord ut.
”Han förtjänar inte dig, du är ju ett vrak och helt okompetent. Varför skulle han vilja ha dig i sitt liv?” Självhat. Så mycket självhat.
”Han älskar inte dig, ingen kan”
”Oduglig”
”Jag orkar inte mer”
”Allt jag gör är fel”
”Misslyckad”
Det är bara några som jag vågar att ta upp, de flesta är alldeles för grova.

Det finns ingen person på denna planet som är så brutal, hemsk och elak som mina tankar är emot mig. Som jag är emot mig själv.
Jag har tagit självmord tusen gånger om och självskadat miljoner gånger. Överallt. På alla sett.

Jag har inte självskadat på tre år men när jag satt i badrummet och såg det där såret jag skar upp under en olycka under matlagningen så vet jag inte vad som hände. Utan att tänka så tryckte jag in nageln i såret som slutat blöda några timmar sen, och nu fick jag det att bli djupare med nageln och det blödde igen, mer. Det tog inte låg tid innan mitt finger var räckt med blod och jag insåg då vad jag gjorde. Livrädd. Vad hade jag gjort?
Jag kan fortfarande inte förstå. Gjorde jag det? Jag vet varför. I den sekund jag tryckte in nageln i såret ville jag bara dö. Försvinna. Bort någonstans. Paniken blev större och sen försvann sen plötsligt. Jag tog några andetag och la mig i sängen igen när jag var redo.

Jag hann knappt nudda lakanet innan jag bröt ihop i en panikattack igen, värre denna gången och låste in mig på toaletten igen.
Min sambo kom in och tog mig till sängen igen. Höll om mig.

Jag har inte ord för vad jag känner. Besviken? Misslyckad?
Jag har inte haft en attack på två månader ungefär och jag kände att allt skulle bli bra och allt var på rätt väg. Men nej.

Klockan är 03:27 och jag kommer nog inte sova inatt heller som jag inte gjort de senaste dagarna.

Xoxo Michelle

Likes

Comments

Foto

SPARK LIKE A TOMTEBLOSS

Tack till min älskade pojkvän som är den bästa assistenten och tomtebloss-viftare!

Xoxo Michelle

Likes

Comments

Foto

FYRVERKERIER

Av de 300 bilder jag tog inatt så blev det 40 bra och dessa var dom bästa!

Xoxo Michelle

Likes

Comments

Foto, Allmänt

Tvåtusensjutton

Foto, Allmänt

Julklappar 2017

Foto, Allmänt

Julafton 2017