Min helg i bilder

VARDAG

Hej fina! Har haft en såå underbar helg. Nu känner jag verkligen att sommaren ör här!! iiih är så glad<3 I fredags jobbade jag till 17 som vanligt, åkte sen hem för att göra mig iordning för att möta upp tjejerna. Fick skjuts ner till Drottninggatan 35 där jag mötte upp Hanna, sen även Bella, Zaza och Linn. Vi drack drinkar och beställde in lite olika förrätter att dela på. Kvällen slutade med att jag och Linn gick vidare, men kom ändån hem i hyfsad god tid vilket faktiskt var så skönt.

Igår, lördag, spenderade jag heela dagen i solen och i poolen hemma hos pappa. Har varit tvungen att bada konstant för det har varit så fruktansvärt varmt, men jag klagar absolut inte. Åt sen middag med mamma och drack några glas vin ihop innan jag gick vidare och mötte några kompisar.

Idag har verkligen varit en så himla mysig och rolig sommardag! Vaknade vid halv 10, åt knäckemackor i solen sen åkte jag hem till pappa för att sola, bada och kolla F1. Ätit grillat och massa frukt vid poolen. Ahhh asså ni förstår inte hur lycklig jag blir av sånna här dagar!! Det bästa jag vet<3 Imorgon börjar ännu en jobbvecka sen har jag roliga planer för helgen som kommer. Hoppas att ni haft en superfin helg. PoK/M

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

Instagram