Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!
Uppe innan solen idag. Lovade min lillebror igår att vi skulle äta frukost innan han gick till skolan idag och han var inte en sekund sen att komma in och väcka mig, så söt! Nu sitter jag nerkurrad i soffan med varm oboy, shit vad jag saknat ett glas oboy! Ska snart bädda ner mig igen innan jag återigen har en välplanerad dag framför mig.
Ha en fin dag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Livstecken från Sverige!
Det känns fantastiskt att vara tillbaka på hemmaplan för en stund. Bara krama,klämma och känna på alla som ligger än varmt om hjärtat , känns lite för bra för att vara sant och man är ju aningen sentimental 24 timmar om dygnet.. Idag åkte jag till Lena, äntligen fick vi catcha up och styra upp mitt katastrofala hår.. Haha det hade 4 olika nyanser av blont och var aningen slitet.. Byte ut det solblekta håret mot en mörkblondare ton, jag älskar de! Lena vet minsann hur hon ska handskas med mitt hår, eller ja hon är i princip den enda som får röra mitt hår! Efter det så mötte jag upp min moster , hon ordnade lunch och fika och vi babblade iväg om allt som livet har att erbjuda. Nu ligger jag nerbäddad i min säng med noll energi, ska slå på en film och sluta ögonen. Sov gott!

Likes

Comments

hejdå solblekt trassligt äckligt hår!

Likes

Comments

over and out, nu lämnar jag Spanien för två veckors kvalitetstid i Sverige med mina nära och kära. Känns märkligt att landa på svensk mark igen efter 8 månader , dessutom är det -20 grader ... Bäst att göra sig mentalt redo.. Hejdå +26 och strålande sol, vi ses snart igen!

Likes

Comments

23 stabila år
Hade ett fantastiskt födelsedagsfirande!
Tack till bästa tjejerna som gjorde det så bra.

Likes

Comments

Likes

Comments

tick tack.. dagarna går extra segt nu, om 9 dagar stämplar jag ut för två veckors semester och det kunde inte komma mer lägligt. Efter att inte ha varit hemma på 8 månader så ska det bli så skönt att komma hem och krama på alla, äta mammas mat och snarka i min mjuka stora säng! Igår spenderade jag kvällen med Mia och Fanny, dom ger mig alltid ett gott skratt. Somnade tidigt och nu ligger jag här och drar mig kvar i sängen extra länge... Ska snart orka mig upp till jobb och idag jobbar jag endast halvdag och vädret levererar strålande sol, fantastiskt!

Likes

Comments