Hejhej!
Kom hem för ett tag sedan efter att vart med Steffi. Mötte upp henne i stan efter skolan sen drog vi mot henne. Innan vi gick hem till henne träffade vi min pojkvän och hans bror en stund då dom bor i samma område. Det var mys.♡
Sen gick vi upp till henne och fixade lite mat, kycklingburgare och pommes. Kollade lite videos och bara umgicks och tog det lugnt helt enkelt.
Åkte hem ganska så tidigt, då jag inte mått så bra och varit väldigt trött i princip hela dagen. Vaknade upp med halsont och hosta, har även ont i lungorna vilket nog är det jobbigaste..Har ridlektion imorgon så jag hoppas att det blir bättre med hostan och lungorna iallafall. Vet inte om det är så bra att anstränga mig när jag mår så, hoppas inte det blir värre. Hatar att vara sjuk! Annars mår jag faktiskt ganska bra, det går bra med min pojkvän, skolan börjar styras upp igen och det känns som att allt bara går framåt.
Nu har jag precis smörjt in mig med brun utan sol, tvättat bort mitt smink och lagt mig i sängen. Ska nog försöka sova strax.
Så vi hörs imorgon, godnatt!

Förresten fyller mitt lilla hjärta redan ett år om drugt 2v.♡

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Är påväg till skolan nu efter en ganska stressig morgon. Vaknade ungefär 20min innan jag skulle gå mot vagnen så det var bara att slänga på sig enkla kläder och platta igenom håret snabbt. Hann inte sminka mig så smörjde in mig med brun utan sol som nödlösning, haha.
Idag har vi bara en frisörlektion på tre timmar, har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra på den men det känns skönt att sluta tidigare med tanke på hur stressad jag var imorse så kan jag åka hem och göra i ordning mig innan jag ska hitta på nånting utan att tänka på tiden.
Men nu börjar jag strax, så vi hörs lite senare!😘

Likes

Comments

Hejhej!
Nu är jag här på ruta ett igen! Har bloggat mycket förr när jag var yngre runt 11-14 då höll jag också på med youtube litegrann och jag tyckte att det var roligt, men slutade efter ett tag. Har funderat en del kring att börja med youtube eller blogg igen och nu bestämt mig, har saknat att ha min egna blogg. För er som inte vet är jag 16, snart 17 år och bor i Göteborg. Jag går första året på frisörlinjen och kommer att dela med mig om vad vi gör här på bloggen. På min fritid håller jag på med ridsport på en hobby nivå än sålänge, hästar och ridsport har alltid varit ett intresse för mig. Ett annat intresse är också att umgås med och mina vänner och killen. Här på bloggen kommer jag att dela med mig av min vardag, mina känslor och säkert en massa annat. Är det något speciellt ni vill att jag ska skriva om eller något ni undrar är det bara att slänga iväg en kommentar eller skriva till mig på Instagram/Snapchat som jag länkat. Jag kommer också att skaffa en ''bloggmail'' så småningom när jag kommit igång mer med bloggandet.

Det var lite kort om mig och vad jag kommer att blogga om♡

Likes

Comments