Hej allesammen.


Jeg har ikke lagt noget op i lidt tid med nu kommer der nyt indlæg igen.

Dette indlæg kommer til at handle om efterskoler. Jeg har overvejet det sidste stykke tid at starte på efterskole.

Jeg har tænkt meget over det hele med at være væk fra familie og venner. Og det med at bo sammen med venner og hele tiden skulle være sammen med folk. Jeg har stadig ikke fundet ud af hvad jeg vil, men tænkte jeg lige ville skrive lidt om hvad jeg tænker er godt og skidt ved det. 

Jeg er jo kun 13 år lige nu og bliver 14 om 1 måned. Jeg burde gå i 8.klasse men går i 7. Klasse, da jeg gik et år for meget i børnehave. Jeg har overvejet at starte næste år i 9 på en efterskole. Det vil betyde jeg springer et år over i folkeskolen. Men vil så tage 10. Klasse på en privat skole bag efter. Jeg har overvejet meget det med hvordan det er at gå på efterskole. Jeg kan selvfølgelig ikke fortælle hvordan det er men jeg kan fortælle hvad jeg tænker om det. Her i efterårsferien har jeg været på en efterskole i 3 dage hvor jeg prøvede det hele. Jeg syntes det var rigtig hyggeligt at have room mades med tror godt det kan blive lidt for meget hvis det er hver dag. Du vil aldrig kunne bare være dig selv og være alene. Du vil altid være sammen med andre og skulle være på hele tiden. Jeg er personlig RIGTIG god til bare at sætte mig ned på mit værelse og være mig selv og se Netflix. Jeg elsker bare at kunne trække stikket og få en pause. Hvilket jeg ikke tænker man kan på en efterskole. Så er der det med at du har rigtig lange dage på en efterskole. Jeg har til klokken 3 hver dag i min skole lige nu og syntes det er rigtig lang tid. På efterskoler har du dag fra kl 8 til du skal sove. Du har for det meste fag til klokken 6 hvor du skal spise aftensmad. Og efter der er der også tit langt aktiviteter eller leje ind som man skal deltage i. Det syntes jeg også må være rigtig hårdt at holde til. Jeg tror jeg ville elske at få mage venner og være rigtig tæt med dem hvilket man er på en efterskole. Jeg vil elske det med vi sidder og spiser sammen og snakker og hygger os. Og om aftenen må det også være rigtig hyggeligt sammen med alle ens venner. 


Håber meget i kunne lide dette indlæg og så ses vi ;))

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Outfit N.1

Bukser fra Monki str. 27

Skjorte fra Gina tricot str. xs

Outfit nummer et er meget casual og går godt til skole eller arbejde. Jeg syntes det er et meget modent outfit med skjorte og mom jeans. Klart et outfit jeg ville vælge hvis jeg skulle til job samtale eller arbejde på kontor eller ligende.


Outfit N.2

Bukser fra Monki str. 27

Skjorte fra H&M Str. 32

Outfit nummer to er meget ligende nummer et bare med anden skjorte. Jeg syntes nummer to skiller sig lidt mere ud med en skjorte med striber og lidt farve. Dette er et outfit jeg ville vælge at tage på i skole eller på arbejde.


Outfit N.3


Bluse fra PLAY str. M

Jeans fra Jacoueline de yong/ only str. 27/32

Dette outfit er meget klassisk og jeg ELSKER denne trøje den går til alt og er rigtig behagelig at have på. Dette outfit ville jeg vælge til en weekends dag eller skole, da det både kan gå til at skulle mødes med nogle venner eller andet.


Outfit N.4


Bluse fra SisterS point str. S

Jeans fra Jacoueline de yong/ only str. 27/32

Dette outfit er også meget klassisk men med lidt farve, og et outfit man ligger mærke til. Det kan også bruges til aften med lidt smykker... Jeg elsker dette outfit da det ikke er for sort og hvid men har lidt farve. Jeg ville vælge dette outfit til kom sammen med nogle venner eller skole.


Outfit N.5


Bluse fra Gina tricot Str. xs

Bukser fra Vera Moda Str. 34

Outfit nummer fem er også klassisk med business bukser og en lækker tyk trøje. Rigtig godt her til efterår da det er varmt men ser stadig pænt ud. Jeg ville vælge dette outfit til skole eller weekend.

Likes

Comments

Hej allesammen og velkommen tilbage. I dag vil jeg fortælle lidt om hvad jeg bruger til min hud, og hvordan de forskellige ting virker på min hud. Jeg har i lang tid ikke kunne finde det helt rigtige til min hud. Som i ved er jeg 13år og har døjet meget med urenheder og sådan ting. Jeg fik en henvisning fra min læge til en crem jeg kunne hente på apoteket, som gerne skulle hjælpe min hud. Denne cream ved navn cliondoxyl, har jeg været rigtig glad for og har hjulpet min hud rigtig meget. Jeg bruger den 1 gang dagligt når jeg skal til at sove. Og den virker bare helt som den skal. Så renser jeg også min hud morgen og aften. Jeg renser min hud med disse to produkter i kan se ovenfor, fra loreal og jeg er rigtig glad for dem. Jeg syntes de hjælper min hud rigtig meget. Og hjælper meget hvis man har tør hud eller bare helt normal hud. Så dem er jeg også rigtig glad for. Jeg bruger en helt normal cream om morgnen efter jeg har renset mit ansigt. Denne cream er fra Matas og kan ses ovenfor i billederne. Den fungere bare rigtig godt for mig i hverdagen og den kan klart Anbefales. Så bruger jeg 2 gange om ugen en ansigts maske som i også kan se ovenfor. Dette produkt er nok det bedste køb jeg nogle sinde har gjordt mig. Jeg ELSKER dette produckt og det er helt sikkert det jeg er allermest glad for. Det har hjulpet mig så meget og jeg kunne slet ikke undvære det. Jeg håber i kunne lidt dette indlæg og så håber jeg vi snart ses igen

XOXO Michelle

Likes

Comments

Hej allesammen. Dette er mit første indlæg og jeg vil bare lige fortælle kort om mig og min blog. Jeg hedder Michelle og er 13 år gammel. Jeg har mange forskellige interesser, som i nok kommer til at høre lidt om. Jeg kan godt lide at tegne og lave grafitti. Jeg er ikke sådan den normale tegne pige, jeg er vild og elsker spænding i mit liv. Jeg går også i fitness og elsker det !! Jeg kan godt lide at komme igang og få pulsen op og selvfølgelig holde min krop i form. Jeg er faktisk en rat doven person Ahha og jeg elsker også bare at ligge i min seng hele dagen med Netflix. Jeg går også op i mode og det vil der komme mange opslag om. Jeg kan også rigtig godt lide at tage billeder O.v.s. Jeg elsker at feste og være på og jeg elsker spænding. Jeg lever bare livet på kanten og er rat vild med det. Som i kan høre har jeg forskellige interesser og derfor vil denne blog henvende sig lidt til alle typer. Jeg håber i vil følge med i mine opslag, det vil betyde alt for mig. Ha det godt til vi ses igen Michelle. ( hvis i har idder til opslag eller spørgsmål så kontakt mig på Micclements@live.dk eller skriv i kommentarfeltet )

Likes

Comments