​Hej!

Jag har inte skrivit här på ett tag, men vissa kvällar behöver man skriva av sig extra mycket. Denna dag har inte varit speciell den har varit som de andra dagarna, varför letar jag alltid efter något mer än de jag har. Jag vet att man aldrig ska nöja sig men jag har aldrig känt mig till ro med något och att ha förmågan att kunna ta saker för va de är. Vissa dagar är sådana dagar då man ”inspekterar” sig själv mer och tänker vad håller jag på med men sedan kommer man till insikt att allt är som de ska vara. Men vilken utav dessa känslor ska man gå på? 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår testade jag mina Hair Macarons från Glitter och de funkar verkligen superbra. Locktänger sliter på håret och dessa får jag samma effekt av utan något värme slitage.

Håret ska vara 80% torrt eller att du sprayar håret med saltvattenspray på torrt hår. Sedan rullar du upp slinga för slinga på dessa och du låser de genom att vrida de åt mottsatta håll, det är väldigt smidigt. Du kan välja hur tjocka slingor du vill ha, men jag tog rätt tjocka slingor för jag ville ha mer avslappnande lockar. Sedan ha dessa i 2-3 timmar eller sov i de över natten de är ju mjuka så det är inte obekvämt att sova. Anyway jag blev väldigt nöjd!


Likes

Comments

Hår

Förändring är viktigt för mig och mycket förändring blir i mitt hår. Då jag tycker väldigt mycket om att hålla på med hår helst färga och sätta in extensions så blir det ofta förändring.

Jag har aldrig fört det intresset vidare någonstans men vill göra det. Så jag tänkte börja med att lägga ut hårvideos/bilder som lite inspo. Mitt hår i sig självt är inte Rapunzel hår och jag får använda mig av extensions om jag vill få till den effekten, många är emot extensions och skulle aldrig ens använda det. Det förstår jag om man inte vill ha slitage på håret men nuförtiden finns det faktiskt mycket mer skonsammare metoder, som har fungerat toppenbra på mig!

På bilderna nedanför har jag gått ifrån att vara guldblond till nu en svart färg.

Likes

Comments

Vardagen

Söndag igen men det är inga problem! Denna helg har varit så skön och lugn. Idag har jag haft söndags fika hos mig med mamma Emilia och Farmor blev massa gott.
Jag testade ett nytt vin igår och det var jättegott brukar inte hitta goda viner är inte min specialitet direkt så blev glatt överraskad! Nu ska jag vila lite sen äta något kramis.

Likes

Comments

Jag har nog alltid köpt militär liknande kläder eller accessoarer, det är något jag alltid ser först i en butik om klädesplagget har den där militärgröna färgen. Har inhandlat lite militär liknande kläder som jag tänkte visa nedanför som jag använder mycket.


Likes

Comments

Mode

Aldrig en tråkig stund med dessa pinglor!

Nya favorit blusen ifrån Zara och med min nya tavla som bakgrund ifrån #desenio .

Likes

Comments