Header

Hur amazing är inte detta? Raf Simons ss15 collection var perfekt sofistikerat. Att se designers visioner utföras med sådant tålamod och skicklighet är vackert att se. Även om man inte kan vara där så kan man iallafall uppskatta konsten.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har mandis kommit hit och vi sitter och tar ett glas vin och pratar massa 💕 efter en jobb vecka är det skönt att bara va med sin finaste.Likes

Comments

So frikkin tired.. Precis lagat lite mat och städar lite inför imorgon. Jobbar hela dagen så hinner inte riktigt med och städa innan vi får fin besök :D Har inte riktigt hunnit ta bilder eftersom vi har så himla mycket på jobbet just nu så det får bli en gammal. När man såg marken. Och det var grönt ute :( ​

Nu ska jag fortsätta städa sen hoppa i säng! 

Likes

Comments

Det är en sak jag inte kan sluta tänka på. Som jag drömmer om på nätterna, som bara tanken på får mig att rysa. Made in Heaven jeansen. Jag kommer inte kunna hålla fingrarna i styr efter dessa byxor. Perfekta nu när modet denna säsongen är 1970s. Åååååh vad jag vill ha dig!!! Dom sitter som en smäck över rumpan och låren! Skinny jeans är bra, men bootcut är bättre! Modellen heter Marrakesh som finns på bilderna. 

Likes

Comments

Goddagens. Kom precis hem från jobbet efter en väldigt positiv och energirik dag :) Hann precis vinka av mannen innan han stack iväg till sitt jobb. 

Fick en liten måndagsgåva utav Nelson idag också (fick välja ut dom själv dock) men lika glad ändå :) Visst är dom fina? Älskar dom!  Ni kan köpa dom på Jackie för ynka 300 riksdaler!​

Likes

Comments

Blev inget inlägg igår. Fick hoppa in lite tidigare på jobbet och när jag kom hem gick jag till affären och köpte godis. Orkade inte göra så mycket. Livet fick komma emellan :)

Vad händer idag då?
Min dag kommer spenderas i soffan.Likes

Comments

Structured Biker Jacket (Here) Cropped Biker Jacket (Here) Peplum Jacket (Here

Förstår ni hur kääääär jag är i den krokodilmönstriga skinnjackan? Vill ha!! Tänkte att det kunde vara kul att börja bunkra upp med nya skinnjackor inför vår/sommar. Den gråa lite kortare modellen har jag letat länge efter men inte hittat den perfekta. En svart och en grå får det bli i den modellen! Peplum modellen kan piffa upp vilken outfit som helst och kan göra outfiten lite mer feminin. Shoppa på! Allt under tusingen :)))​

Hemkommen från jobbet och nu ska jag bara piffa till mig lite sen ska vi in och äta lite gott. 

Happy friday! 

Likes

Comments

Godmorgon, sitter med te i handen och ska snart springa iväg till tvärbanan.

Japp, idag börjar min första dag på Jackie. Kan inte vänta att få komma igång. Är så otroligt glad just nu :)))

Btw, ursäkta dålig jävla kvalité på bilder.. Det kommer bli bättre, lovar! 

Vi hörs när jag kommer hem igen. -M

Likes

Comments

Förlåt för sjukt dålig jävla uppdatering men idag har jag haft ett lyckorus hela dagen. Livet rullar på. Och det är jag så otroligt glad över. 

Idag mötte jag upp Mikaela för att komma ikapp om livet med ett glas vin på Boquerian. Det får definitivt inte ta flera månader innan vi ses igen. Känns bra att prata med någon som har samma värderingar. 

Nu ska jag dejta kudden för imorgon ska jag jobba :))) 

Likes

Comments

Godkväll,

Måste bara tipsa om ett program. Lyckliga gatan! Vad säger man? Blir rörd varje gång jag kollar. Programledaren för detta program är Näääk. Ni som vet vem Näääk är vet hur fantastiskt bra hans låtar är.

Ett program där man tolkar låtar till deras egna. Både svenska favoriter och svensk hip hop. Dom gör ju ett helt amaaazing jobb. Till er som älskar svensk hip hop men även till er som gillar svenska musikikoner som får göra sitt. 

Nu ska jag nana, puss

Likes

Comments