Helt plötsligt slog det mig vad jag ska hålla på med i framtiden, jag borde bli "serierecenserare". Tror till och med att jag kom på detta ordet nyss. Hur fett hade det inte vart att jobba med att recensera serier? Har nästan sett alla serier på Netflix redan så bara fråga mig om ni vill ha något tips.

Snälla Netflix, kan ni anställa mig? Mitt liv skulle vara komplett. En go säng och en gooooare serie är allt man behöver för en bra dag/natt/kväll.

Ett tips från mig om ni har Viaplay-konto så kolla på "Hart of Dixie" så jäkla bra! #

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är en bra dag, för vi har äntligen bokat två flygbiljetter. Den 23 december bär det av, första stoppet blir i Singapore & vi stannar där tills den 27 december. Sedan flyger vi vidare till Sydney för att fira nyår där och efter de utforska Australien i 3-4 veckor. Ska bli så himla roligt detta. Nu har jag fått en anledning att blogga lite bättre, så kommer skriva om planering fram till att vi reser och sedan under resans gång. Tips mottages gärna. Det vi planerat är att åka till Nya Zeeland och Bali men sedan blir det säkert något mer land.

Likes

Comments

Började året med att åka en sväng till Thailand med Therese och Fanny. Vid den tidpunkten så hade jag "aldrig" träffat Fanny innan. Ångrar inte en sekund att jag åkte med. Men nu är jag färdig med Thailand då jag känner att jag sett de mesta där, hojta för resetips🙄

Någon dag efter hemkomst från Thailand var det dags att bege sig till Norge för att hälsa på Magda. Vi tog min lilla skruttbil dit och ja resan dit ska vi inte ens prata om. Men vi kom fram och hade några mysiga dygn ihop innan det var dags att åka hem igen.

I mars åkte vi till London för att fira pappa som fyllde 50. De första dagarna spenderade vi med shopping och sevärdheter. På fars 50årsdag begav vi oss till Liverpool för att se på match. Helt klart en upplevelse att gå på en PL-match. Något jag hoppas händer snart igen, men då ska Manchester United stå på ena planhalvan och vilka som står på andra spelar inte så stor roll.

I maj blev det somriga drinkar, första grillen och även första glassen ute för detta året.

Summerburst 2016.

Mina fina kusin tog studenten.

Tog en liten minisemester i Sverige, vi besökte Västerås, skara, Töreboda, Stockholm och Gränna. Ska helt klart besöka GRÄNNA igen.

Rihanna Malmö!!

Nu blev jag trött. Men det blev även en resa till Paris, sedan New york och avslutade med att åka tillbaka till London en gång till.

Tvåtusensexton var ett av de bättre åren. Dels för att jag rest så mycket men gjorde även mycket kul på hemmaplan. 2017 hoppas jag blir minst lika bra. Just nu ligger jag i vår stuga i Orsa efter en hel dags skidåkning.

Likes

Comments

Jag har fått testa Liptons nya te. Jag gillade det,väldigt friskt. Ett stort plus är att det är organic, sånt gillar jag. Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva men kan skriva spring och köp.

Likes

Comments

Gjorde du något under året som du inte gjort tidigare?
Tror det händer varje år att man gör något som man inte har gjort tidigare. Jag besökte New York för första gången. Någon som länge har drömt om & det var nog även det bästa som hände detta året. Skaffade även en lägenhet till mig själv(Förstahand), vilket jag trodde var omöjligt i denna stad, men jag LYCKADES

Genomdrev du någon stor förändring?
Skulle jag nog inte direkt påstå, jag bytte innebandylag det får väl vara en stor förändring. Alltid varit för lat och feg för att göra det innan. Så skulle man kunna säga att jag har blivit modig? haha

Blev någon/några av dina vänner föräldrar?
Nej.

Vilket datum kommer du alltid att minnas?

15 September. Fast med mitt minne vet jag inte om det här kommer minnas så länge, men det återstå att se.

Dog någon som stod dig nära?
NEJ!

Vilka länder besökte du?
Thailand, Frankrike (Paris), England (london x2) & USA. Jag älskar att resa, så detta året har varit helt perfekt på den fronten. 2017 kommer nog inte bli lika många resor, då sparandet till att köpa min egen lägenhet är prio 1.

Bästa köpet?
Vilken fråga. Alla mina köp är bra köp, eller? Men bästa köpet måste nog ändå vara min kjol från Abercrombie &Fitch. Den kjolen har räddat mig från att gå ut naken på krogen så många gånger. Även min svarta basklänning från Gina Tricot. Fyndad på rean men ack så användbar när det gäller festkvällar och man har för kort tid på sig att hinna bestämma en roligare outfit.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alla resor!!! och att jag nu fått tag i en lägenhet som jag kan bo i fram till att jag köper min alldeles egna lägenhet.

Saknar du något från året som du vill ha mer av nästa år?

2017 ska jag laga mer mat och baka mer! Det är ju så fruktansvärt kul. Jag ska även ta tag i min träning igen...+ att nu jävlar ska jag börja med fotbollen igen. Hoppas jag. I alla fall testa.

Vad önskar du att du gjort mindre?

Jag önskar att jag spenderat mindre tid på att sova, men i mitt läge har det inte funnits så mycket att göra åt tröttheten.

Favoritprogram på TV?
Tittar aldrig på tv, eller jo men då är det ju Netflix eller liknande. Greys Anatomy & Gossip Girl är ett självklart val.

Bästa boken du läste?

Elsas Mode helt klart.

Bästa helgen?
Jag hade väldigt trevligt på juldagen iår.

Något du önskade dig och fick?
MANCHESTER UNITED´S MATCHTRÖJA MED NUMMER 9 PÅ RYGGEN!!!!

Vad gjorde du på din födelsedag?

Den firades i Paris!

Likes

Comments

Att det ska vara så svårt att veta vad man vill göra med sitt liv. Igår ville jag packa väskan på en sekund och dra iväg ett år till USA för att jobba som aupair. I nästa sekund ville jag köpa en lägenhet och börja leva mitt liv här, här i Varberg. Hur ska man någonsin komma på vad man vill göra med sitt liv och kanske resten av sitt liv? Jag har inte en aning. Inte en blekaste aning. Fått ytterligare ett vikariat på förskolan så vet att jag blir kvar här i Varberg fram till sommaren i alla fall, sedan får man se vad som händer.

Just idag vet jag vad jag borde göra. Jag borde städa hela lägenheten och packa ihop mina grejer i flyttlådor. Jag borde gå ut och gå en promenad längs strandpromenaden, kanske fånga lite pokemon. Jag borde ringa min farmor för att se hur hon mår, jag borde helt enkelt göra något vettigt.

Från den absolut bästa resan jag har gjort.

  • 120 Readers

Likes

Comments

new york

Eller Rockefeller center var verkligen det bästa jag har skådat i utsiktsväg! (Haha är det ens ett ord?)
Där i från kunde man se Empire, (wooow upplevelse för en gossipgirlnörd) så vackert. Och gick man runt ett varv så kunde man se Central Park. Går inte ens beskriva hur häftigt det var och jag kan inte ens förstå att jag faktiskt fått uppleva detta.

Om ni ska åka upp här så rekommenderar jag er att åka upp innan 10 på morgonen, absolut inga köer då. Inte för oss i alla fall.

  • 160 Readers

Likes

Comments

new york

Ooooo myyy gaaaad, var min första tanka när jag såg denna underbara skapelse, Manhattan. Det första vi såg när vi kom med taxin från flygplatsen var ett Manhattan i solnedgångsljus. Redan där blev jag helt sålt!! Ni som inte varit här, åk hit. Ni kommer inte bli besvikna.

Finns dock en grej jag inte gillar som jag la märke till direkt. Bilarna som kör på vägarna aktar sig inte för räddningsbilar så som ambulans, polis, brandman. Så fruktansvärt. Tänk om din mamma: din pappa eller ditt lilla barn ligger svårt skadad någonstans och att ni inte flyttar bilen så att räddningen kan komma fram. Fy skäms.

Måste hitta en anledning att bosätta mig här snarast. Så underbart.

  • 191 Readers

Likes

Comments

  • 195 Readers

Likes

Comments

PARIS

Innan jag och Tim åkte till Paris, så drog pappa med mig till Kjell & co så att vi kunde köpa ett minneskort till kameran. Så äntligen kan jag börja fotografera med systemkameran igen. Tycker dock den är väldigt klumpig att ha med när man reser, så skulle vilja skaffa en mindre kamera som tar ungefär lika bra bilder. Tips på en bra liten kamera? Gärna ett rimligt pris.

Hade bara med kameran en dag så här får ni lite bilder från den dagen så lägger jag upp mer under veckans gång.

Likes

Comments