Header

Lyckades hålla bloggen levande i typ två dagar, wow.

Lördag kväll. 23.56. Filip jobbar i Stockholm och jag är ensam.

Den här veckan har jag varit så jäkla duktig och pluggat ikapp så jag för en gångs skull ligger före i planeringen hallelujah. Går dock till skolan mest för att hänga med vänner. Älskar min lilla komvuxfamilj ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För ett tag sedan fick jag hem ett nytt skal till min kära iPhone. Beställde det från eBay för ynka 12 kr + fri frakt! Kvalitén är som vilket annat skal som helst så är verkligen värt att köpa från eBay!

Älskar för övrigt eBay och wish och handlar tyvärr där alldeles för ofta..

Här är i alla fall en länk om någon skulle vilja ha ett likadant :)

https://www.ebay.com/itm/182648229541

Likes

Comments

Hellooo vänner! Saknar så att skriva och lägga upp bilder så är väl tillbaka igen jarå. Även sugen på att lägga upp videor men vet inte om jag vågar.

Om någon som läser det här mot förmodan inte känner mig så heter jag Michaela, är 21 år gammal boende i Karlskoga. Jag bor i lägenhet på 62 kvadrat som oftast är kaos men tycker om den väldigt mycket ändå. I ett års tid har jag bott med min kära Filip vilket är det bästa som finns för då slipper jag vara ensam och har alltid någon som lagar mat till mig och klappar på mig när jag ska sova. Eftersom gymnasiet var en enda lång depression och ångestperiod tar jag igen det sista av gymnasiet nu på komvux, både i klassrum och på distans vilket har sina för och nackdelar.

Det får nog vara allt för ikväll! Imorgon tänkte jag ta ledigt och sovmorgon för sånt kan man göra när man pluggar på distans. Man får ju passa på, menar jag. Till helgen vankas äventyr.

Godnatt hörni!

Likes

Comments

Komvux har börjat ordentligt nu. Jag har skrivit knappt en tredjedel på en inlämningsuppgift. Det är så skönt att komma igång. Älskar verkligen att skriva.

Nouw-appen har bråkat med mig men nu är jag kanske tillbaka igen. Jag gör inte så mycket. Går i skolan, sover och äter godis.

Ikväll har jag ätit alldeles för mycket bulldeg tills jag låg på golvet med magont. Lär mig aldrig.

Likes

Comments

Idag pratade jag med en polis på telefon. Snart är det dags för förhör och jag är rädd. Att behöva berätta händelserna detaljerat för en främmande person igen känns så himla jobbigt. Som kommer fråga om obekväma detaljer som jag helst vill glömma. Jag är rädd att ingen kommer tro på mig. Att de inte tycker att det är ett övergrepp. Att jag inte var tydlig nog. Att jag är dum som säger till tre månader efteråt. Att jag gick med på att träffa honom en gång till efter första gången.

Jag tänkte inte på det. Jag ville inte känna att det var obehagligt. Att jag kände mig tvingad. Jag ville tro att det var på mina villkor.

Samtidigt vet jag att mina vänner litar på mig. De litar på min historia och stöttar mig oavsett vad. Och jag är så himla tacksam för det. För jag vet att han aldrig kommer erkänna. Han kommer säga att han inte minns. Det kanske han inte gör heller, för honom är det kanske normalt att göra så. Han kanske uppfattade situationen annorlunda. Men min upplevelse är inte mindre sann för det. Mina känslor är fortfarande lika verkliga. Mina självskadeärr finns av en anledning. Att min kropp säger ifrån vid sex är på grund av honom. Likaså återupplevandet av händelsen som spelas upp framför ögonen varje dag. Hopplösheten och tomheten jag kände då, när jag tomt höll blicken fast vid väggen medan han tog över min kropp. Det finns kvar i mig och spelas upp om och om igen. Och det är sant, oavsett vad han säger.

Likes

Comments

Försökte läsa genom polisanmälan jag fick hem i brevlådan. Men jag kan inte. Redan efter första meningen fylls min kropp återigen av känslor av äckel. Känslan av hans händer på min kropp. Hela hans kroppstyngd över min rygg och hans andetag i nacken.

Jag vill skrubba hela kroppen. Skrubba bort varje del av mig du rört vid. Vill springa fort tills kroppen är fylld av något annat än äckel. Panikträning på sovrumsgolvet. Pulsen höjs och jag känner mig lite mindre, som delen av mig du tagit vid försvann.

Tyvärr rörde du inte bara min kropp. Hela min existens är rubbad och mitt psyke är fuckat. Känslor som kantas av ångest och självhat. Jag fastnar med blicken i väggen och allting spelas upp igen. Aj. Tyngden över ryggen. Huvudet i kudden. Börja inte gråta. Håll ut. Han kommer inte låta mig vara.

Likes

Comments

​Del ett av min årsresumé. Eftersom nouw-appen inte vill samarbeta med mig blir det så krångligt att göra allt i ett inlägg. Hoppas detta funkar! 

Januari började med nyårsfirande i Stockholm med Felicia, Amanda, Rebecka, Emil, Robin och Hampus. Vi hade jättekul trots att typ halva gänget missade tolvslaget. Tre dagar senare fyllde jag år, vilket egentligen skulle firas med utgång men eftersom jag blivit svinsjuk spenderades den med tårta i Felicias säng istället så jag var nöjd. 

i januari drack jag mängder med te. Främst "himlagott" och ett med smak av jordgubbar och champagne - tips!

Under den månaden var jag ganska fin och hade rosa och lila hår. Så mycket coolare då än nu. Hängde mycket på tumblr och blev inspirerad av alla snygga jävlar där.

Tumblr blev också en inspiration när jag målade om mitt rum och gjorde i ordning det ordentligt. Flera av sakerna i mitt rum är hittade i kohagen, stallet och förråden på gården. Det fanns mycket fint där om man letade lite!

Jag blev dessutom godkänd i religion, vilket var det första betyget jag fick sedan ettan. Det var en sjuk lättnad och jag mådde nog helt okej här. Var väldigt motiverad till att klara skolan. 

Likes

Comments

Hej på er! Har försökt få upp ett inlägg om 2015, men nouwappen ville verkligen inte samarbeta. Får försöka en annan dag istället.

Imorgon ska jag skriva in mig på komvux och på måndag börjar jag plugga. Herreguuuud

Likes

Comments

Herregud, har sån panik över livet ikväll. Nästa vecka börjar jag på komvux. Efter att ha legat i en säng i tre månader känns det skitkonstigt att börja plugga 100%, men det känns bra ändå. Jag vill verkligen bli klar med gymnasiet nu.

Livet rullar på, jag känner mig lite piggare vissa dagar. Och jag har börjat längta efter sommaren. Framsteg Michaela, framsteg. För någon månad sen trodde jag nog inte ens att det kommer bli ljusare. Äckel depression, hatar dig så mycket. Jag är så rädd att jag inte ska få en kontakt på psykiatrin. Jag behöver verkligen det, men jag och kvinnan som "utreder" mig klickar inte och jag kan inte öppna mig överhuvudtaget. Saknar kuratorn jag fick träffa ett par gånger i höstas.

Ikväll handlar mina panikkänslor om att jag inte vet vad jag ska göra i sommar, eller efter sommaren. Jag vill till Stockholm. Jag saknar mina bästa vänner och Stockholms gator under mina fötter. Men vi får se.

Likes

Comments

"Hur kan du komma ihåg? Det var ju flera månader sedan"

Det är inte ens tre månader sedan. Och det gjorde ont. Och du tog makten över min kropp. Det är svårt att inte minnas, hur jag trycker huvudet ner i kudden och håller andan i hopp om att det inte skulle göra lika ont då. Jag vågade inte säga till en gång till. Att vi nog inte kunde fortsätta. Det gjorde ju för ont. Jag skrek, men det kanske du också glömt? Du är både större och äldre än mig. Du är tyngre och starkare. Och vi är hemma hos dig. Och jag höll tillbaka gråten i halsen. Och höll ut, tills du var klar.

"Varför kollar du bort? Var med lite. Är det inte skönt?" Minns du att du sa så? Borde det inte vara en varningsklocka nog, att jag höll blicken på tvn som stod på, istället för att titta på dig? Jag var inte närvarande. Jag försökte tänka på något annat, än att det gjorde så fruktansvärt ont.

Samtidigt som jag förstår att han gjorde fel, har jag aldrig känt så mycket skuld och äckel mot mig själv. Jag borde varit tydligare. Jag kunde ha skrikit högre. Jag skulle avbryta redan när han började kyssa mig. Då skulle det aldrig behöva göra så ont. Då skulle jag aldrig behöva anklaga dig.

Men nu blev det så och nu en tid efteråt gör nästan ondare än vad det gjorde då och minnesbilder spelas upp när jag stänger mina ögonlock. Helvete.

Likes

Comments