Länge sen jag skrev, länge sen jag hade ork till att engagera mig i något utanför måsten. Men livet är lite lättare nu än förut, saker går mot de bättre och äntligen är det vår vilket på något sätt dubblar lyckan.

Utöver solen så är Isa mitt lyckopiller, promenader i solen trampandes i lera är oförklarligt härligt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jisses vilken värme det har varit idag! Har precis slagit mig ner i soffan efter att ha grillat med Carl och hans vänner, är helt slut i kroppen trots att jag egentligen inte har gjort någonting speciellt idag, lite sådär oklart.

Började denna vecka med skolarbete, sista gruppuppgiften innan terminen är slut och nu är det bara en redovisning och tenta kvar. Hur tentan kommer gå är dessvärre lite luddigt, kommer att handla om bland annat statistik vilken lutar lite mot matte och gör att jag är helt bakom flötet. Hoppas på att det löser sig och att jag kan bocka av mitt första år på universitetet om 1,5 vecka!

Efter skolarbetet spenderade jag hela eftermiddagen med Carl, vi hade picknick vid ån och bara mös. Strålande sol och man har äntligen fått lite färg på armarna. Det är eftermiddagar och kvällar som dessa som gör att vardagar är värda någonting

Likes

Comments

​Resultatet av balkongen hittills, mer rosa bommar, nyoljade möbler och solcellslampor. 
I den vita lådan på bordet finns två sorters perenner och smultronplantor. 
Som jag skrev tidigare ska nu golvet ordnas, eventuellt att jag tar tag i det i veckan eller nästa helg. Ska även kolla om det är okej att jag målar i det svarta på räcket, är inte helt nöjd med att de tidigare ägarna har låtit balkongen rosta sönder och golvet ruttna bort, men förhoppningsvis får jag måla om det. 

Likes

Comments

Söndagen startades med kaffe framför nyhetsmorgon och en timme på gymmet. Har en fruktansvärd träningsvärk som inte släpper, körde det första ordentliga benpasset på 1,5 månad i fredags, vilket resulterar i att jag inte kan gå ordentligt.

Mammi kom hit och hämtade mig på förmiddagen och vi begav oss till Ulva kvarn. Strosade runt på loppis och fyndade (äntligen) glas att dricka Baileys i, har inte hittat några som jag gillar i butik så att fynda det där var helt perfekt. Efter att jag haltat runt där ett tag så satte vi oss på det lilla kaféet i solen. Isa var mer än nöjd över att få sitta i solen och få köttbullar.

Vi åkte tillbaka in till stan och jag köpte mer saker till balkongen, tre solcellslampor, mer rosa blommor och nya krukor. Så fort golvet är omgjort så kommer det att bli supermysigt. Eventuellt att jag ska köpa en ny ljusslinga med glödlampor i istället, men annars är jag nöjd. Spenderar hur som alldeles för mycket pengar på en balkong lika stor som en skokartong, men jag älskar den.

Likes

Comments

Hur bra klasskompisar har inte jag? Vår torsdagskväll tillbringades på Studenternas IP i Uppsala där Blodomloppet hölls. Vi kämpade oss igen 5 och 10km och avslutade med picknick på läktaren i skydd från regnet. Jag var fortfarande halvt förstörd i kroppen efter Tough Viking så resultatet blev inte som förväntat, men kul hade vi och självklart kommer vi att vara där nästa år också!

Likes

Comments

Som många vet så ska jag ständigt pyssla med något, veckans projekt har vart att färdigställa balkongmöblerna. Rengöring och två omgångar olja och putsning gjorde susen och nu är dom superfina!
Vår balkong är så pass liten att man inte riktigt kan välja och vraka bland utemöbler om man vill få in några sittplatser och skapa en liten oas. Så jag köpte möbler från ikea och gjorde om dom, bort med den grådassiga färgen och genast bLev det ett helt nytt uteset!

Började även plantera lite blommor, perenner och smultronplantor bland annat. Mer krukor och större blommor ska köpas i helgen.

Likes

Comments

I lördags begav sig jag, Carl, Henrietta, Tobias och Rikard till Stockholm stadion för att köra Tough Viking. 8km stod på schemat med 17 hinder längs vägen. Självklart var det dåligt väder, cirkus 11 grader och det toppade vi med årets första dopp!

Trots vädret så var det bland det roligaste jag gjort, jag och Henrietta sprang med ett leende på läpparna hela varvet runt. De stackarna som hade turen att befinna sig när oss fick stå ut med glada rop och massa pepp.
I efterhand fick vi höra från flera grabbar att de inte förstod hur vi kunde hålla ett så högt tempo samtidigt som vi skrattade och hejade på alla andra.
Vi var bara sådär barnsligt glada och taggade på livet, tyckte att alla andra som kunde tänkas behöva hjälp skulle få de, oberoende om de va tjejer i vår storlek eller dubbelt så stora killar.

Vi anmälde oss som sagt som lag (Dödsgruppen) men jag och Henri startade 10min innan grabbarna vilket istället gjorde att det blev en "katt och råtta lek" där vårt enda mål var att de inte skulle komma ikapp oss. Självklart gjorde de inte heller de men tanken på att de skulle kunna hände fick oss nog att pinna på lite extra.
Vi kom in på 1h 14min, plats 150. Ingen höjdare men ganska så mycket bättre än många andra amatörer som kör det för första gången.
I augusti kommer vi köra 15km istället, så sommarens träning kommer precis som vårens att bestå av en massa armgång och burpees.


Likes

Comments

Äntligen mörkt ute, tröttheten har ätit upp mig hela dagen och har mer eller mindre längtat efter att få gå och lägga mig. Borde egentligen ha pluggat eller gjort något vettigt, men både kropp och huvud är slut. Börjar nog närma mig punkten då jag kollapsar, stressen jag haft under senaste halvåret har avtagit men smällen brukar ju komma i efterhand? Hur som har jag vart apatiskt hela dagen.

Har på kvällen vart och fikat med Fanny, bara pratat massa och haft det mysigt. Kunde inte ha önskat så mycket mer idag, hon bara väldigt bra den tjejen. 

Likes

Comments

Torsdagen började med gruppuppgiftsarbete i skolan. Enkäter till 100 sjuksköterskor med fokus på utbildningsinsatser på "Vårdbolag A" med tillhörande motivering, analys och efterarbete. Ja de är precis lika kul som det låter. 

Fortsatte dagen tillsammans med Emma och Magnus, en tripp till Ikea där Mr skulle handla till sin fängelselika lägenhet (läs enbart kalt och vitt), men som vanligt är det jag som handlar mest. Ny krukor till balkongen på Ikea och blomstershopping på Plantagen. Tvingade stackarna att gå mellan ställena också, inte vardag för människor som jobbar i butik och tycker att AW är detsamma som motion. 

Efter att jag köpt massvis med dekorationer till balkongen + smultronplantor så begav vi oss tillbaka till jobbet. Vi hade utbildning och visning av höstens kollektion från Wood Wood, kan lova en hel del riktigt fina plagg och accessoarer i augusti! 
Efteråt satt vi på hustaket på Forumgallerian, de drack öl och alla hade det mysigt. När det bliv för kallt hamnade vi på La Parilla i vanlig ordning. Jag var ganska duktig och höll mig helt nykter som förberedelse inför Tough Viking på lördag! Puss. 

Likes

Comments