FULL PÅ TVÅ DRINKAR OCH EN NY APPLE WATCH

Nu har jag landat i soffan efter att ha storstädat hela huset. Jimmy åkte iväg på en golfrunda imorse och kommer förmodligen vara borta tills ikväll. Det är lite skönt att få vara själv ett par timmar om jag ska vara ärlig haha.

I fredags kväll grillade vi och kollade på en film och igår blev det ett träningspass och sen tittade jag på när Jimmy slog lite på golfbanan (jättekul.. men vad gör man inte för honom). På eftermiddagen åkte jag iväg för att fixa klart Leah's present eftersom hon fyllde år igår och kl 6 började en show/teater som deras två döttrar var med i vilket var kul att se! Vid halv 8 hade vi bord på Alchemy (en jättemysig restaurang som ligger vid en golfbana), tror vi var runt 15 pers. Jag drack två drinkar och blev på riktigt full av dom. Sjukt, men så är det väl när man knappt dricker något annat än vin nu för tiden haha. Vi var hemma runt halv 11 och då gick jag direkt och la mig.

Vi gav Leah ett serveringsfat och två muggar från Mateus (hon har nämligen kommenterat vår servis från Mateus varje gång hon har varit hos oss), svenskt vaniljsocker eftersom att det inte finns här, och sen mitt recept på svenska pannkakor då dom älskar det. Man kunde även tro att det var min födelsedag, jag fick hennes "gamla" Apple Watch då hon fick den senaste modellen av Jeff i födelsedagspresent. Så snällt!

Återigen en väldigt bra helg!

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg