Header

1. http://www.hollywood.se/superstar-vulc-adv/p/67485  2. http://www.hollywood.se/stefan-janoski-gs/p/56311  3. http://www.hollywood.se/stan-smith/p/55443

Drömmer om dessa fantastiskt snygga skor för tillfället! Nr 1 är min absoluta favorit men vill verkligen ha alla 3, så vi får väl se om jag beställer hem ett par inom en snar framtid! (Skorna finns på hollywood.se)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den 28 November 2014 var kvällen vi taggat för i flera veckor. Det var kvällen vi skulle få se vår älskade Veronica Maggio som vunnit våra hjärtan fullständigt. Det är en kväll jag kommer ihåg så väl, framförallt den känslan jag hade genom hela konserten. Känslan av att känna sig sådär levande, av att lyckan knappt får plats i kroppen utan bara vill ut. Jag hittade en text jag skrev om denna kväll och blev så glad, så ja tänkte att ni kunde få läsa det. "För lite mer än en vecka sedan var jag på folkets park med de finaste vännerna i världen. Där stod vi tillsammans i ring med högt pumpande hjärtan och med svetten rinnandes ner för ryggen. Tillsammans mot världen skrek-sjöng vi med i alla Maggans låtar medan vi dansade i ljuset som fick glitter krämen i våra ansikten att skimra. Där stod vi bland alla andra och bara kollade på varandra. Vi skrattade högt tillsammans medans vi hoppade i takt med golvets dunk. Att bli omfamnad av den finaste fickan i världen under de finaste låtarna fyllde mig med kärlek. Dessa timmar var perfekta. Lyckan var oändlig och just då hade jag önskat att jag kunde stannat i den närvaron för evigt. Men även om livet gick vidare var det en av de bästa kvällarna i mitt liv och numera hänger minnena på mina väggar". Den 16 september, nästan två år senare ska jag få uppleva en sådan kväll igen och jag hoppas att jag kommer skriva samma sak då.

Likes

Comments

​Hej, jag heter Michaela Forslund och bor i Jönköping. Går sista året på samhällsprogrammet och spenderar mycket tid tillsammans med mina vänner, i sängen och i kyrkan. Jag startar egentligen inte denna blogg för någon annan anledning än för att ha en plats där jag kan få skriva av mig. Men otroligt kul om du vill läsa de jag har att erbjuda. Tänkte börja med 20 saker om mig själv för att du ska få lära känna mig lie bättre, men mer märker du under tiden. Kyssar.

Jag är: En tjej som går tredje året på gymnasiet, bor i Jönköping och älskar livets goda

Jag tycker om: Goda frukostar, en bra serie och folket i min närhet

Jag avskyr när folk: Gör mig sådär extremt besviken

Kärlek är: Otroligt underbart men också så sårande

När jag borstar tänderna: Står jag samtidigt och sjunger, inget att rekommendera

Jag lyssnar på: Veronica Maggio, då jag ska på hennes konsert den 16 septmeber

Jag är rädd för: Fjärilar och att bli ensam

Den värsta känslan är: Att inte själv ha kontroll över något som betyder så mycket

Den bästa känslan är: När man under en kort stund känner sig sådär levande

Jag är sämst på: Att hantera stress och känslor

Sist jag grät var: Exakt en vecka sedan

Jag älskar: De som får mig att älska livet

Jag kan inte: Kontrollera att inte ha kontroll

När jag vill tänka: Går jag ut på en promenad

Min mobiltelefon är: En väldigt stor del av mig, tyvärr

När jag vaknar på morgonen: Skriker jag på min bror som är långsam i duschen då jag antagligen försovit mig

Innan jag går och lägger mig: somnar jag några gånger framför one tree hill

Idag har jag: Påbörjat två nya kurser och ätit äcklig skolmat

Ikväll ska jag: Spendera några timmar på en ledarträff i kyrkan där jag bor

Jag vill verkligen: Bara veta att livet kommer bli okej

Likes

Comments