Tankar, Allmänt

Det är fredag kväll och dom flesta sitter väl och dricker öl och har mästerliga planer för kvällen. Själv var jag helt slut redan vid 13.00. Ligger just nu i sängen och verkligen tvingar ögonen att hålla sig öppna.

Det är en utmaning att ha två småttingar och att försöka få ihop deras vila, lunch osv. När den ena väl håller på att somna så börjar den andre grina och då vaknar den första till igen. Och när bägge är jättetrötta och ledsna, vem fan ska man trösta först liksom? Ja det var en sån dag idag. Nu sover Theo för natten. Stephanie är övertrött och gnällig så Jim har henne i vardagsrummet medans jag fått gå och lägga mig. Med två småttingar är det jävligt svårt att pussla ihop någon form av egentid med sin partner WHAT so ever. Finns det tid så finns det ändå ingen ork och en planerad filmkväll slutar i 99% av fallen med att bägge har däckat i soffan innan själva filmen ens har börjat. Det är tur att värt förhållande är såpass starkt i grunden, annars tror jag seriöst att vi hade gått isär för längesen eftersom vi aldrig har tid att bara vara "vi".

Dags att sova. Finns ju inget som heter sovmorgon längre haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Hej hallå!

Idag tog Theo sovmorgon till 07:30! För er som inte vet, så har Theo krånglat väldigt med sin sömn ända sedan han föddes. Så illa att vi blev tvungna att medicinera honom. Men nu äntligen har han börjat sova riktigt bra! HELA natten, varje natt i 1 vecka nu! Det trodde jag aldrig skulle hända. Kan skriva mer om hans sömn i ett annat inlägg om någon är intresserad hur vår situation såg ut.

Den lilla sovmorgonen medförde att jag blev lite stressad för att hinna i tid till dagis. Dom skulle nämligen lussa där idag, så krängde på Theo en tomterock. Gulligt!

Efter lämning på dagis åkte jag och Stephanie hem till Nathalie och fikade med henne och Carro. Så kul! Var längesen jag träffade dem. Hoppas det blir av lite oftare nu.

Resten av dagen har mest gått åt till att städa och tvätta. Sånt tråkigt som måste göras.. Haha!

Hoppas ni haft en fin dag!

Såhär blev golvet i köket! Jag är så nöjd!

Likes

Comments

Allmänt

Måndag morgon. Eftersom Theo är hos mormor så får jag lite sovmorgon. Vaknar givetvis ändå runt 05 och kan inte somna om, haha. Passar på att läsa lite bloggar och kolla lite på youtube. Jag har blivit en riktig youtube-nörd det senaste. Följer typ 20 pers och deras vlog-kanaler. Följer några pranksters också, tycker det är skitkul med folk som prankar varandra 😂

Nu verkar det som att lilla damen vill stiga opp. Får bli en kanna kaffe också innan vi startar dagen.

Likes

Comments

Allmänt

Den här appen är så jäkla bra. Jag köpte en målarbok IRL för ett tag sen, men Theo tycker att den är väldigt spännande så det är sällan jag får ha den i fred 😁 då passar appen bra, när ungarna sover eller typ när jag sitter på dass och har en stund över 😂

Nån som har tips på liknande appar?

Likes

Comments

Allmänt

Ja, då var det väl dags att försöka sig på det här med bloggandet igen. Mest för min egen skull, men det finns säkert nån som finner det intressant att läsa om mitt liv. Har länge tänkt skaffa en blogg eftersom jag har en del tankar som jag vill kunna skriva ner men tycker synd om mina följare på instagram som får sitta och läsa allt jag har att yttra mig om, haha. Så tänkte att en blogg är säkert bra. Gäller bara att försöka hitta tiden till att blogga också, tid är något man inte har så mycket av när man har en 1,5-åring och en 4-månaders hemma.

Just nu ammar jag Stephanie och hoppas att hon ska somna för kvällen. Theo är hos mormor över natt eftersom vårt hem ser ut som tredje världskriget idag, vi håller på att byta golv och det drog ut lite på tiden. Imorgon blir vi klara! Återkommer med före/efter-bilder.

Hoppas helgen har varit bra för er!

Likes

Comments