Efter att ha varit i Märsta i fem dagar nu så ska jag, om några timmar, dra mig tillbaka till mitt hem i Enköping. Ensamheten är dock ingenting jag saknar. Men när resan blir gratis och jag ändå måste vara hemma på måndag så är det väl lika bra. Längtar bara till nästa helg då jag får åka till Värmland och till Årjängs mâten, och så funderar jag på att stanna kvar veckan därpå för att få tid att träffa mina människor. Eftersom jag råkat säga upp mig så funderar jag dessutom på att skaffa jobb i Norge, vet inte om det är ett dumt beslut eller inte, men som sagt, det är fortfarande bara fundering, ingenting säkert. 

Känner att det jag skriver inte är av något värde och det är inte lätt att få något låta intressant när hjärtat känns så tungt som det gör, men det får man väl ta och leva med ett tag till.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har inte varit någon bra dag. Jag har en medicin kvar och den har jag inte med mig då jag för nuvarande är hos mina systrar. Jag har i alla fall bokat en tid med en läkare idag så får förhoppningsvis ett recept på antidepressiv medicin snart. Jag känner inte att jag orkar längre, allt går i svart. Jag ber min bror att adoptera bort sig själv, helt utan anledning, jag önskar livet ur oskyldiga människor, jag sa upp mig från jobbet när jag hade en dålig morgon.
Livet suger, jag orkar inte, vill bara ha hjälp men när folk erbjuder mig hjälp så finns det inget de kan göra. Ni som själva går på antidepp tabletter förstår nog vad jag menar, men för andra kan det kännas helt obegripligt och det förstår jag, been there done that.

Likes

Comments

Såg nu här att jag slutade blogga väldig tvärt, och det är några månader sen. Livet just nu är inte på topp, var tvungen att åka från jobbet idag då jag mådde pissdåligt. Men jag tänkte i alla fall försöka fokusera på det bättre om vad som hänt sen sist! 😊

För det första skaffade jag ett jobb. Vikarie på ålderdomshem, jag skolkade från skolan hela maj månad för att jobba istället. Därefter tog jag studenten, jag hade ett ämne jag var underkänd i som jag nu håller på att plugga upp på komvux 😊 Hade faktiskt ganska bra betyg, mycket bättre än jag väntade mig! Under sommaren har jag i stort sett bara jobbat, men jag såg Miley Cyrus när hon var i Sverige och jag var på Bråvalla festivalen, blev så arg på mig själv när jag fick höra att jag missat Håkan Hellström som gästade Maggio på scenen! Menmen, inget jag kan göra åt den saken nu. Jag var även ledig en hel vecka och åkte då upp till Värmland och träffade alla mina vänner där, tog mig även en tur in i Norge då en vän till mig har flyttat dit 😜. Den lediga veckan var den bästa veckan på hela sommaren. Saknar alla mina underbara, vill ha mera tid med de, men samtidigt vet jag att jag inte vill bo åt det hållet då det skulle slita mig från min familj. Apropå min familj! Min lillebror har nu gjort sin första tatuering!😃 Och så har liten del av syskonskaran, samt barn åkt iväg till skara sommarland över en dag😜. Nu fortsätter jag jobba i den mån jag kan, men som sagt, jag är inte på topp.

Vad är det som händer nu då? Under hela augusti månad har jag bara drömt mardrömmar, så för tre veckor sen tvingades jag ta en antidepressiv tablett för första gången, förra veckan fick jag en panikångestattack (tur att jag var hos min mamma). Idag var jag tvungen att ta en antidepp igen. (Ni som är kunniga med det där säger att man måste ta sånna i längre perioder, men det här är en sort som man faktiskt bara kan ta en av vid behov, eftersom jag faktiskt inte mår dåligt jämnt.)

Detta var en liten sammanfattning, nu återstår att se vad mer livet har att ge.


Lunch på jobbet med min älskade uniform.


Min student


Liten sammanfattning från min lediga vecka

Skissen gjorde min lillebror själv, men tatueringen gjordes av Mankan på Rough Stuff tattoo, Uppsala.

Två utav mina syskonbarn på Skara


Ett kugghjul för varje syskon


Likes

Comments

Har inte skrivit på en hel vecka, jag vet, känner inte riktigt att orken funnits. Tänkte i alla fall att jag kunde gå igenom vad som hänt under denna tid 😊. Hmm.. Ett problem är ju dock att jag inte har det bästa minnet, men jag minns att jag var sjukt bitter och sorgsen i onsdags, så mådde så pass dåligt att jag struntade i gymmet den dagen, något som jag faktiskt hade blivit väldig duktig att gå till.

Detta kompenserade jag på torsdagen, då blev det både gym och tjejkväll på torget. Om jag ska vara ärlig så tror jag nästan att det var första gången på cirka ett års tid som jag köpte nya kläder till mig själv och jag är så sjukt nöjd med mina köp! Bilder lär ju komma upp på kläderna.. typ imorgon?

I fredags, efter gymmet, så gick jag och Neewe för att hämta ut varsitt paket. Våra studentklänningar hade kommit! Min sitter jäkligt tight, så det känns nästan lite jobbigt att andas, men jag älskar den! Därefter så åkte jag med min mamma in till Stockholm och jag har spenderat hela helgen där. När jag drog därifrån så grät jag, dock inte av separationsångest, men på grund av all stress och press som skolan ställer just nu! Kanske därför jag blev sjuk igår, jag har liksom gett upp lite. 

Att man blev sjuk suger ju lite då jag ska tatuera mig idag. Jag är osäker om man faktiskt får tatuera sig när man är sjuk, men jag kör ändå!

Anyways, som ni ser så har det varit en ganska lam vecka, dock så finns det några spännande detaljer som jag inte dragit upp i detta inlägg, men trots detta så tycker jag att vi ska se till det faktum att det är 1April idag och vad i min text är en liten luring? Eller är allt som står kanske sant? Eller ljuger jag om allt?

Likes

Comments

Som vanligt så tänker jag börja med att berätta lite om det fruktansvärda skollivet jag lever i. Jag har nu börjat försöka rätta till min vetenskapliga text, men det är verkligen extremt svårt! Jag känner att jag inte vill radera en del saker för att jag fått det låta så extremt intressant, men tydligen så ska inte en vetenskaplig text vara intressant, för då tolkas det som "dagboksinlägg". Hur många gånger har vi inte fått lära oss att vi ska försöka väcka ett intresse hos folk, fånga deras uppmärksamhet i en text? Jag vet verkligen inte hur jag ska locka en läsare om vissa stycken inte får stå som de redan gör. Detta suger Big Time!! 😭

Snart måste jag hoppa in i duschen och börja dra mig mot min syster, hennes dotter fyllde ju år i Onsdags, så idag blir det kalas där! Och eftersom min syster bor granne med gymmet så ska jag nog ta med kläderna och försöka gå dit när antalet folk blir för mycket i lägenheten. Jag lovar däremot ingenting, för igår kunde jag knappt gå på grund utav träningsvärk, och det är fortfarande jobbigt idag. Som Neewe en gång sa när hon kände smärtan "Jag går som en anka!". Träningsvärk är inte så underbart längre.. Men jag vill verkligen komma igång med träningen och kanske börja äta hälsosammare.. Men det där med maten låter så sjukt jobbigt! Och eftersom jag ändå knappt äter godis och sånt så kanske det kan vänta ett tag till 😜 Jag har i alla fall bestämt mig för att ändra min frukost när denna lingon grova har tagit slut, så det blir spännande! Har dock inte beslutat mig för vad jag ska äta istället. Som sagt, det blir spännande! 😝. Jag tar jätte gärna emot tips på olika hälsosamma alternativ utav frukost 😊.

Likes

Comments

Så har man nu äntligen kommit upp och käkat frukost, ingen skola för mig idag inte, mådde så sjukt dåligt när jag vaknade imorse, men mår lite bättre nu 😊. Ikväll så blir jag av med min katt och det känns faktiskt ganska sorgligt, trodde verkligen inte att jag skulle känna såhär, jag hatar ju katter! Men nu kommer hon få det bättre i alla fall då hon kommer få bo på en mindre gård då hon kan gå ut och in, hon får dessutom sällskap av hundar, så hon kommer nog stormtrivas. Ensam i en lägenhet är nog inte riktig något ett Monster trivs med. 

Nu måste jag städa lite så mamma inte behöver städa så mycket när hon väl kommer. Kvinnan som aldrig är nöjd med min städning 😉. Är allas mammor så, eller är det bara min? Jag vill jätte gärna veta, så kommentera! 😊

Likes

Comments

Känner mig någonstans taggad just nu, taggad på att klara av skolan. Det som suger mest just nu är gymnasiearbetet som ska in slutgiltigt den fjärde April, och om gymnasiearbetet inte är godkänt så får man därmed ingen giltig gymnasieexamen. Vad är det för jävla skit?! Menmen, nu vill jag klara det här. Dock så kan jag nästan bara sitta och tänka på gymmet, är så sjukt taggad på att dra dit senare!! Nu kommer det bli en tids intensivplugg, i cirka två veckor, men sen hoppas jag att det blir lite chill igen 😊

Men idag så var vi i alla fall några i skolan som satt och diskuterade studenten, och det ska bli så awesome! Men det finns fortfarande en del frågetecken om hur vi ska göra med vissa saker. Något vi diskuterade var i alla fall det här med "klassens ......" och när jag frågade vad de trodde att jag skulle bli så brast alla ut i skratt, de tycker jag är "klassens kåta" sedan kom Jossan med en snilleblixt "klassens Simba". Ja, det finns en historia bakom Simba. När jag samtidigt fick frågan om jag fått en Simba så hamnade alla i chock när jag sa "Ja det har jag! Av Jossan!" Det var så kul att se deras miner innan jag avslöjade hela sanningen om att det var på halloweenfesten med fejkblod. All spänning släppte som en bomb! (Och för er som inte vet vad en Simba är, ni får fråga någon äldre eller googla det... om det går att googla). Kul hade vi i alla fall! 😄

Funderar fortfarande en del över min studentklänning, jag har hittat en som jag funderar skarpt på, men det är mina systrar som har sista ordet om det blir den eller inte 😜. En sak kan jag ju säga om den, den är inte vit! Den är faktiskt ganska färgglad 😃. Jag är den personen som ogillar traditioner lite grann, jag gillar ju jul och så, men när det kommer färger så vill jag gärna sticka ut. Vitt står bland annat för oskuldsfullhet, det är alltså inget för mig, jag är inte så oskyldig som många tycks tro att jag är! 😲 Dock så tänker jag inte visa upp den förrän.. tja, femte Juni kanske? Alltså studentdagen 😜. Vet att så många kommer hata! 😝

Men nu ska jag försöka fokusera lite till, snacka lite med systrarna så får vi se om jag uppdaterar igen eller inte. Hade! 😊 

Likes

CommentsYes! Det där är så sant! Och jag hoppas på att jag har ont i kroppen imorgon! Träningsvärk är ju så underbart, att känna att man faktiskt gjort något bra! Kändes lite läskigt först eftersom det var så länge sedan jag var där sist och det var verkligen bara killar där! Men det hindrade mig inte! Nu jävlar måste jag komma igång igen! 

Likes

Comments

Så, min dag började med att jag inte kunde somna om efter en natts dålig sömn. Jag äter frukost, men glömmer bort lunch. I skolan har jag därmed lågt blodsocker, blir överkänslig och började gråta över lite positiv kritik. Nu sitter jag hemma och känner mig världskass. Funderar helt seriöst på att hoppa av gymnasiet för att jag inte pallar trycket längre, men då kan jag kastat bort fyra år av mitt liv, och det i sig är ju ganska tragiskt, speciellt med tanke på att jag har en studentmössa på hatthyllan och allt.. 

Kanske dags att ge gymmet en tanke igen. Jag vet att jag blir en gladare individ utav träning, men var tvungen att sluta när jag blev sjuk under sportlovet och har inte riktigt lyckas komma tillbaka än.. Vem vet, kanske blir jag piggare igen också om jag kommer igång med träning igen.

That's it! Jag drar till gymmet nu! Öppet 24/7 😉

Likes

Comments

Sitter här i min ensamhet i väntan på en syster.. Vilket innebär att ja, jag är kvar i Märsta, har bara en lektion idag som börjar två så det är lugnt. Syster är på väg och ska besikta bilen om en stund, så vi åker till Enköping efter det 😊. Det har väl inte hänt så mycket idag egentligen, bara lite småsaker som att ha handlat powerking 😉, något vi båda verkligen behövde! Men senare blir det att uppmärksamma en systerdotter som fyller tre år idag! Kom på att jag glömde gratta min brorson igår som också han fyllde tre.. inte så lätt när man bor så långt isär, tror inte ens han minns vem jag är, det skär lite i hjärtat faktiskt 💔. 

Men nu ska jag fördriva tiden med att hoppa runt till musiken som är igång 😊, kanske söka efter lite inslagningspapper och slå in ett packet 😜

Likes

Comments