Nu har vi äntligen hämtat mina saker!!
Alla mina kläder, skor, smink osv. Ska bli så skönt att slippa leva av det som ryms i en väska!

Vi fick inte med oss allt då marcus bara har en liten golf men allt det viktigaste är med iallafall.

Min mamma, låtsaspappa och lillasyster kommer i morgon och hälsar på och passar på att ta med resten av mina saker. De vet knappt vart jag bor hahah! De vet inte vart Alvik ligger. Men det ska bli trevligt att få visa vart jag bor och hur lägenheten ser ut.

Hämtade även min dator och skrivbord så jag har äntligen fått i ordning min lilla gaminghörna<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera den här veckan men det beror på att jag inte har så mycket att berätta om för tillfället hahah.

Hela veckan har jag bara varit hemma och för det mesta bara sökt lite jobb och spelat.

I måndags var jag dock i Norrtälje och hämtade lite kläder hos mamma eftersom alla mina saker fortfarande är kvar där men det ska hämtas i helgen! Passade även på att fika med mina två systrar vilket var supermysigt!

Min äldsta syster har precis flyttat till Norrtälje igen efter att ha bott i Skåne i nästan ett år.

Idag har jag städat badrummet, köket och tvättat SEX MASKINER TVÄTT(?!?) helt sjukt va min kära pojkvän kan samla på sig smutstvätt hahah! Tror han tvättade kanske 2 gånger från att vi flyttade isär i april tills nu.
Hopplös...

Nu sitter jag iallafall och tittar på Dicte, en dansk kriminalserie som gick på tv 2012 typ, men jag har glömt hälften så jag tänkte att det kunde vara kul att se om den eftersom jag var helt tokig i den när den gick på tv.

Likes

Comments

Nu har vi sovit en natt i lägenheten! Vi fick börja flytta in redan igår så vi tog med lita av det viktigaste och åkte hit och tittade.

Lägenheten är delvis möblerad så vi var tvungna att titta vad som fanns innan vi kan hämta resten.

Första natten var jätte ovant hahaha!
Flygplan som flyger rakt ovanför lägenheten, tunnelbanan går precis bredvid och värdens ihåligaste trapphus får det att låta som att de som är i trapphuset har tagit sin in i lägenheten.

Det är en gasspis i lägenheten så jag trodde nästan att jag skulle spränga hela skiten imorse när jag skulle koka kaffe hahah!

Idag ska vi hämta lite mer grejer hos Marcus, kanske åka till Ikea och köpa ett skrivbord till honom och så ska vi handla mat också.

Mer bilder på lägenheten kommer när vi fått lite mera ordning.

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag bara tagit det lugnt och varit hundvakt till min pojkväns mammas hund Sixten.

Fruktansvärt sällskapssjuk och klängig hund men han är söt iallafall!

Vi tog en liten promenad tillsammans och som vanligt ska han sätta sig och bajsa på någon annans tomt. Tror Inte det var någon hemma som tur var hahah!

Sixten är helt tokig i pinnar!

Likes

Comments

Hej på er!
Imorse gick jag upp 05.30 för att jobba (började klockan 07).
när jag kommer till jobbet säger min chef att jag måste gå till Nya Coop och jobba där till 11 sen komma tillbaka och jobba till 15 på gamla Coop. Väldigt irriterande men tanke på att jag pratade med henne igår och sa att jag inte kunde jobba på nya. Suck

När jag sökte jobbet i våras så sökte jag till den nya butiken som skulle öppna och dealen var att man skulle få börja i gamla butiken som introduktion sedan skulle man få flytta med till nya butiken när den öppnade.
Men ungefär efter att jag jobbat två veckor där så sa dom att vi som var nyanställda bara anställdes för att driva vidare den gamla butiken tills den skulle stängas och att vi kanske skulle få anställning på nya. Nu är det mindre än en vecka kvar tills våra kontrakt går ut och det är fortfarande ingen som sagt om vi får jobba vidare eller inte.
Så jag vill inte jobba där uppe för om de behöver hjälp så kan de väl lika gärna anställa någon av oss på gamla Coop istället för att plocka oss helt utan förvarning.
Plus att de är fruktansvärt otrevliga där.

Jag gjorde iallafall som hon sa och gick och jobbade uppe på nya fast jag egentligen inte ville och vid 11 fick jag komma tillbaka till gamla<333

Fanns inte så mycket att göra där då vi nästan tömt hela butiken så vi ordnade lite palldragar-race och spelade lite fotboll hahaha!

Nu sitter jag hemma och har precis packat ner alla mina kläder. Ska äta middag sen åka till min pojkvän eftersom jag tydligen inte behövs på jobbet förens möjligtvis fredag.

Man fick välja mellan att inte jobba alls eller jobba på nya och då tänkte jag att jag skulle skippa jobbet och fixa inför flytten istället.

Lite bilder nedan på hur arbetsdagar på en stängd butik kan se ut

Likes

Comments

Hej!
Då var det dags att ta tag i bloggen igen! Jag skapade bloggen förra vintern då tanken var att jag skulle blogga om livet när man flyttat hemifrån men jag flyttade hem igen haha.

Anledningen till att jag flyttade hem igen var för att jag fortfarande gick i gymnasiet då och det var för jobbigt att få ekonomin att gå ihop samtidigt som man pluggade och inte kunde jobba så mycket men nu har jag gått ut gymnasiet och jag och min pojkvän har fått tag i en lägenhet i Alvik som vi flyttar in i på lördag. Bara 6 dagar kvar alltså och jag har inte ens börjat packa än hahah.

Nu sitter jag iallafall på bussen på väg hem efter att ha varit hos min pojkvän i helgen. Det tar ca 2 timmar med buss från honom hem till mig vilket också är en anledning till att det ska bli så sjukt skönt att flytta ihop igen.

När jag kommer hem blir de flyttpack deluxe och sen sätta sig vi datorn och kolla efter jobb eftersom jag slutar på mitt jobb jag har nu på fredag.

Jag har alltså inte börjat packa eller hittat ett jobb fast jag flyttar på lördag. Kaos hahaha! Äsch det löser sig nog....

Likes

Comments