Instagram@micahannelee

tjoho!!

Även jag kan hamna i dessa små fällor, efter utbildnigen klarade jag inte teoriprovet, vilet gjorde att jag ba la ner helt med träningen. Det var ju jävligt tråkigt, men inte kan man deppa i en evighet för det, bara för man missar på några frågor kan det inte förändra hela min livsstil. NEJ! men alla kan någongång hamna i den fällan ibland. 

Well well. Iam out of there och blickar nu framåt bara och har fokus på det jag hade från min första början. MINA MÅL!

I måndags började jag köra igång och idag är det torsdag! Har köpt en ny shaker, proteinpulver, nya träningsbyxor, en mixer osv! Har redan hunnit med 3 pass! Gött som fan är det! 😄

I Tisdags körde jag ett CF pass. HERREJÄVLAR säge jag, go träningsverk man har nu ;) Jag och Clara köttade som fan och jävlar vilken vilja den kvinnan har helt sjukt hur grym hon är!! Det var iaf en ära att få köra den team wooden med henne! 
Även en stor applåd till Mattias som lade upp bästa passet och peppade som fan! 👏 och ett stort cred till alla som var med och tog sig igenom den lätt som en pannkaka! 🙌💪

Här kommer passet vi körde.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Höst tiderna börjar närma sig och jag brukar inte gilla hösten men i år är det en riktigt fin början! Jag är taggade än någonsin på livet och känner att jag har mål att uppnå och även saker jag kan bocka av på min lista. Se att man kommer framåt i sitt liv är någon av den härligaste känslan jag haft på länge. 😄

Träningen bidrar till mycket i mitt liv just nu och jag är så himla tacksam för att den hjälper mig. Många tror att man bara tränar för att man ska göra som "modet verkar vara just nu " faktum är att jag inte gör det.

Jag började faktiskt träna olympiska lyft i början av året och det fick mig att komma igång, se hur stark jag var, när jag sedan fortsatte på det insåg jag hur skön känsla jag fick innombords. Träningen får mig att slappna av, bli lycklig, släppa onödiga tankar, fokusera på bra grejer. Jag är helt enkelt mycket lyckligare när jag tränar än inte tränar. På all denna lyckan kommer det som en bonus med små muskler som visar sig fram och vikten är desamma fast i muskler istället för (fett) vilket gör att man vill fortsätta och man motiverar sig inför nästa mål.

Mig för ett år sen fokuserade endast på att minska vikten, se ut som värsta modellen osv osv... jag hade ingen motavation ingen ork eller engagemang att gå till gymmet. Det var tråkigt.

När man börjar träna kan man inte fokusera på det, syftet med träningen blir helt fel då. Du går du miste om allt det roliga med träningen och ser det som något jobbigt för att du inte ser det 3 kilon du ville gå ner på vågen. Många går in med den inställningen men man måste tänka ut något som man tycker är roligt. Något som kan driva en till det.
Så mitt tips till er som inte riktigt kommit igång med träningen. tänk efter vad det ni är ni egentligen vill uppnå med träningen?

Träning handlar alltså inte bara att gå ner i vikt och bygga muskler.
Träning är en hel livsstil!
Man blir piggare, starkare, får mer uthållighet. Man sover bättre, hållningen blir bättre, du stressar mindre, man gör ett hälso sammare val, du äter bätrre osv osv kan rabbla upp en rad mängder varför träning är bra och vad det gör för posetivt med en.

Det viktigaste av allt!! Fokusera inte på er vikt & vågen!!! Ni är jätte vackra som ni är😘 & Glöm aldrig att vara nöjda med er själva!


Likes

Comments

Me in (mars/april) and me now (september)!

It's not so much change but i can se a little difference.

💪 Just a little difference feel so much!

I started to train 2/3 days a week instead of nothing!
The last month I've started to train 6 days a week! So now let's do this and let's see the results in a few months
!!!!! 👊

Peace Micaaaa

Likes

Comments

Amen Hallå!
Var hos MR igår kväll och kom hem imorse för att jag skulle tvätta.. jo men tjena 9 tvättmaskiner senare... nu säger ja fuck that iam going to tha gym! 💪😄

Likes

Comments


Tjäna bloggen !!

Här kommer ni få ta del att följa min flummiga träningsresa. Detta gör jag för att själv kunna se min egna utveckling.

Har bloggat här innan men jag kände väll att det är roligare att göra det nu när man faktiskt kommit igång med allt på riktigt.             Thats fucking awsome !!! I veckan får jag reda på om jag blev godkänd på min PT - KURS. Blir jag godkänd så är jag äntligen
Lic, International Personal Trainer
Woho inga applåder men tackar ;) 💪

Jag kommer även lägga ut bilder från när ja började sätta igång och träna och sen även innan jag satte igång o berätta lite mer om det men det kommer i ett annat inlägg.
Imorgon väntar ett inlägg med mycket fina bilder o roliga texter.

Peace // Mmicaa ✌

Likes

Comments

Träning!

Vilken grym motivation jag hittat just nu, jag vet inte vad som flugit i mig! 😃💪

Jag kan oftast tappa motivationen efter någon vecka, och jag vet hur svårt det är att hålla kvar den när man " faller ner på ruta ett igen " Det kan vara allt ifrån att man fuskat med sin kost, man blir trött, man blir sjuk ( efter det är det svårt att komma tillbaka ) man tröttnar osv osv.. Finns alla möjliga ursäkter till det. Men nu har det gått ett år och jag har tränat fram och tillbaka... NU känner jag att ta mig fan ska börja köra på riktigt, annars kan det lika väl vara. 

Jag vet att jag mår som bäst när jag äter bra mat och tränar mycket. Det gör mig lycklig! Varför ska jag inte göra något som får mig att må bra? Nu är det dags att ta tag i saker på riktigt och börja tänka på mig själv!

Det har snart gått en månad som jag tränat mer än vanligt vilket är rekord och det bara att fortsätta!!! 👊 Den viktigaste delen i det hela tror jag är att man har ett mål som man strävar efter. Efter det kan man i början behöva någon som finns där som checkar av lite då och då hur det går med träningen, För och efterbilder, Mäta o väga sig, skriva träningsdagbok efter varje pass, Klicka sig hem nya träningskläder, göra en uppföljning varje månad för att se hur mycket man utvecklats! Det får en att bli mer motiverad för ju mer skillnad man märker på sig själv desto mer taggad blir man att fortsätta. Nu säger jag inte att efter en veckas träning ser man resultat... men man måste ge det lite tid! 

Peace out!Likes

Comments

Godmorgon! 

Dagen började med att jag gick upp och gjorde frukost. Sedan bar det av till gymmet, jag gymma ganska lugnt idag iomed att jag inte riktigt är frisk. Känns alltid lika skönt att komma hem efter träningen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka in till biblioteket och plugga med Emilia.

Bananpannkakor med proteinpulver i 

Recept: 

- 2ägg

-1bannan

1dl proteinpulver

Mixa allt till det blir slätt. Stek sedan det på hög värme, man kan behöva reglera värmen lite då och då. Servera sedan med kesella & färska Bär/Frukter

 


Likes

Comments