Hallå i stugan! Det har i princip gått ett helt år sen jag senast laddade upp någonting. Jag hade tänkt att börja lite smått igen efter att ha köpt ett nytt objektiv. Är heeelt galen i det! Förhoppningsvis blir med massa mer bilder i sommar och definitivt i början av hösten så mycket kommer hända på en gång!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

​När klockan slog 07:30 var jag nere vid sjön. Även fast det var mulet och måttliga vindar, kändes det skönt att stiga upp tidigt på morgonen och få sig en promenix ner till vattnet. 

Likes

Comments

Fyndade en av mina favoritförfattares bok för bara 5:- häromdagen i Gnosjö. Den avnjöts med solen på himlen; som äntligen ville titta fram!

Likes

Comments

​Ännu ett inlägg om blåbär; och idag bakades det blåbärspaj. Färska från idag då farmor tog en rundtur i skogen och hittade några! 

Likes

Comments

Morgonen började som vanligt med en skogspromenad, och denna gången fick vi med oss lite blåbär hem. Det blev sedan en dagsutflykt till farfars grav, innan vi fortsatte till Gnösjös second hand butik.

Likes

Comments

​Äntligen börjar kantarellerna visa sig igen. Såg även flera blåbärsbuskar med mogna bär på; bara en tidsfråga innan frysen blir full med sådana! 


Efter tre dagars väntetid blev flädersaften också klar; i måndags plockade vi fläder från trädet, la det i en bunke med kokande vatten, socker och citron som sedan fick stå i tre dagar. För någon som inte är så förtjust i fläder måste jag säga att jag blev positivt överraskad av resultatet!

Likes

Comments

​Efter en morgonpromenad med hundarna i skogen blev det bull- och brödbak. 

Likes

Comments