Vrickat foten 😆

Godmorgon!
I går natt vaknade Robin för han var törstig. Jag tänkte att de va lika bra att passa på att kissa när vi ändå var vakna så knackade på hos mamma & pappa (de har husvagnen bredvid vårt tält). Men mamma vakna inte och jag tyckte att de var dumt att väcka henne när toaletterna ligger 150 meter bort. Så jag sa till Robin att jag bär honom bort. Mitt i natten knallade vi bort, kissade och sen hoppade Robin upp i min famn. Sista stegen ner för trappan trampar jag snett. Jag säger till Robin att han får gå själv och hålla mig i handen. Min kropp reagerar så kraftigt på sådana här saker så jag känner att jag håller på att svimma. Allt börjar snurra och det blir svart för ögonen. Jag sätter mig ner och andas. Försöker igen men det snurrar och jag börjar må väldigt väldigt illa. Robin ser att jag inte mår bra och försöker hjälpa mig. Jag säger till honom att han måste gå och knacka på mormor & morfar dörr. Så han går gråtandes framåt medans jag försöker ta några steg igen. Blir så arg på mig själv, att kroppen skall reagera så starkt men jag kan verkligen inte gå. Då börjar jag att spy. Robin står och gråter vid husvagnen och säger att han inte vågar knacka. Då hör en man oss och kommer fram. Han bodde någon länga bort. Han frågar Robin var han har sin mamma så då ropar jag: Här sitter jag! 😂 Jag förklarar vad som hänt och då hjälper han mig in i tältet. Herregud haha vilken natt! Jag kunde halta fram hela dagen i går men sen svullna foten upp rejält på kvällen och den gjorde verkligen svinont. Robin visade mig hur man skall gå ner för trappan och hur man INTE skulle göra så att jag inte ramlar igen. Stackarn! ❤️

Så nu hoppas jag på att foten blir bra till på söndag när jag skall köra 24 mil hem igen 😬. Snacka om otur. Jag som njöt så mycket av morgonjoggen här. Men är tacksam för att jag inte bröt något eller att de var Robin som blev skadad.

Annars då så badar och solar vi. Barnen leker och äter mer än en glass om dagen 😍.

I dag åker lillasyster & hennes familj hem. Vi chillar i tältet lite längre stund nu på morgonen innan det blir stranden. Så fint här!

Gillar