Vi kör en repris 🌊☀️

Godmorgon!
I går var vi på Havsten från lunch till middag. Poolen är väldigt varm där så jag kan vara i flera timmar utan att börja frysa. Sen var ju vädret helt fantastiskt också. Att det är helt vindstilla gör ju susen. Så bad i timmar, lunch på solstolen och glass kände vi för en dag till så vi åker dit i dag också. Skall bli lite varmare i dag till och med.

Nu har Willys fått sin medicin. Tur hon är lätthanterlig. En katt som inte vill något ser ju liksom till att slippa. Den pastan (antibiotika) hon skall ha i sig är inte god och det är en hel del. Får sätta henne mellan benen och öppna munnen och lägga de i gommen på henne. Hon spottar och har sig men de åker ner i magen. Sen tabletterna är lite lättare för de kan jag liksom släppa ner i munnen på henne och då märker hon de nästan inte. Pastan går inte att lura med att blanda med något gott heller 🙄. Sen såren måste tvättas NOGA med tvål morgon och kväll. Så då tar jag rena tvättlappar med vatten och tvål och nu lägger hon sig ner utan att föröka få bort mina händer när jag tvättar. Hon talar bara om ljudligt att det är obekvämt. Sen för att få bort all tvål så tar jag in henne i duschen och spolar såren ordentligt. Detta uppskattas inte jättemycket. Men oftast får man ju inte ens in en katt i duschen så det går ändå väldigt smärtfritt för att vara en katt man duschar. Så detta gör jag morgon och kväll. I morgon skall vi tillbaka till veterinären och dra ut dränaget. Hoppas då på att såren är fina! Willys ligger på mig och sover och vill att jag skall ha handen på henne hela tiden. När hon är ute på dagarna sover hon ju bättre på nätterna. Nu när hon är inne och har tråkigt 24/7 så är hon vaken lite tidigare på morgonen och då SKALL jag gosa med henne. Så jag har typ rivsår av kragen i ansiktet 😂.

Nu har vi en vecka kvar på sommarlovet och det känns så lagom! Hade inte velat ha en till utan nu längtar vi till förskola och plugg 😍. Vi är 100% utvilade och taggade för höst! Men helt underbart med en till sommardag i dag och få ligga i bikini och sola, men sen är nog jag mättad på de också. Känns väldigt lagom att börja med höstterminen i september. Min högsta önskan är typ att ha de så varje sommar livet ut (eller ja innan pensionen). Tänk att alltid få vara ledig juni, juli och augusti 🤩.

Fasen nu är min dricka snart slut och ett svettigt pass väntar 🤪. Kanske skall stänga in Willys på toaletten och jogga runt huset i dag? Får se… Önskar er en grym start på veckan! 🎉

Gillar