Vecka 27

Hej! I dag går jag in i vecka 27, så här säger appen: 

Snart är trimester 2 slut och jag går in i 3:e och sista delen av graviditeten. Jag mår väldigt bra förutom foglossningar, har ont i ljumsken när jag går, sitter och tar på mig kläder typ. Bäst känns de när jag tränar, som vanligt ;). 

I måndags hade jag en hektiskt dag på jobbet, sen skulle jag till MVC, första besöket nu efter ultraljuden på Östra. När jag hade suttit och väntat i 30 minuter (hade bokad tid) frågade jag om de var normalt med den väntetiden trotts bokad tid. Då visade de sig att min barnmorska var sjuk och de hade sms:at mig, men jag hade inte fått något sms. Prövar man inte att ringa då!!? SUCK! Så nu har jag tid nästa vecka i stället. 

Natten till onsdag sov jag nästan ingenting, kunde inte somna efter jag vaknade mitt i natten så jag gick på spinning kl 07:00 för att vara något piggare fram till lunch. Men sen höll jag på att dö. Börja typ skela av trötthet och fick ställa mig vid fönstret för att kyla ner mig för att kunna hålla mig vaken. Så efter jobbet åkte jag hem och somnade i soffan till kl 20:00, sen gick jag och la mig kl 21:00 och har nu sovit gott hela natten, puh :). 

Hämtade ett paket efter jobbet också ju! Så nöjd! 

 

Jepp! De var mina dagar. I dag blir de utbildning halva dagen och sen jobb andra halvan. Målet är att köra styrka efter jobbet. Ha en go dag! 

Och förresten en sak till, ser ni att jag är nere på 2-siffrigt nu, äntligen! 97 dagar kvar! :) 

Gillar

Kommentarer

Kristin
,
Yes, det skrev du för två dagar sedan 😉 kraaam
mimmiz
,
Ja, de finns en viss risk för upprepning i min blogg, av allt..