Vår spahelg!

Så himla mysigt vi haft! De bästa av allt, de var inte vi som höll i de, de var inget jobb för oss ;)! Vi kunde bara flyta med och göra de vi kände för :). Vi har tränat, spaat, tjötat & ätit gott! 

Första passet var typ som mitt cross-pass, löpning varvat med styrka. Så härligt att träna i strålande sol! Vi kunde ha linne! Sen var de lunch, som för övrigt var supergod och sen föreläsning. De handlade om ren-mat och dess fördelar & träningsmotivation :)

Sen var de dags för dagens andra pass. Då fick rumpan jobba. Här är jag i blåa strumpor :) 

Sen kom OPI och sålde nagellack som jag & AA slog till på och shoppade! 
Sen spa:ade vi! Så najs! :) 

Fixade för middagen! 

I morse öppnade jag en Celsius och låg i sängen och laddade för en löptur :) 

Jag hade egentligen bokat mig på Yoga, men när vi på middagen kom in på löpning så blev suget för stort, så jag bytte pass :). Vi fick 9km i 5:13 tempo i strålande sol! Ett sådant där riktigt dunderpass! Pratglada brudar som brinner för löpning, då blir de ett bra pass :) 
Och sen spa:ade jag & AA igen! Alltså bättre kunde vi inte ha de! Nu vill jag boka en ny helg! 

Här är jag & AA i Julias insta-bild :)

Vi hade lånat mamma & pappas bil så de var också så smidigt! Jag och AA sa hej då vid 12:00 och då åkte jag hem och packade in allt, sen åkte jag vidare till IKEA och åt lunch med mamma, pappa, Lillsyster med familj. Sen har jag sovit lite i soffan, tvättat och skall nu hoppa i säng. Skön helg och laddad för en ny vecka! Hoppas SÅ på att kunna springa lite långpass i veckan! :)  

Å sist en bild på min väska som jag blivit sååå kär i!! :) 

Natti natti <3

Gillar