Vår helg!

Hej!
I lördags var vi och luftade oss vid havet med mamma & pappa. Sen åt vi lunch på Almö livs, gillar de stället. Robin badade även hemma hos mamma & pappa innan vi åkte hem och åt lördagsmys. På söndag satt jag och pluggade på förmiddagen. Ångesten låg och puttrade för det är mycket som skall skrivas och det är svårt att skriva med Robin hemma. På torsdag skall texten in och jag vet att jag inte har många timmar per dag på mig. I morse väckte Willys mig 04;00 och då började jag tänka på min text och då går de inte att somna om, så mina ögon är röda i dag igen 😬. Vaknade med finnar i pannan i dag också så tack för dem stressen 🙄.

Men i dag när vi kom hem gick jag direkt in och startade en tvätt, stoppade in laxen i ugnen och sen startade jag datorn. Kunde skriva ca 45 min men de räckte för att jag skulle bli lite lugnare. När alla sysslor va klara fick jag sätta mig i soffan. SÅ TRÖTT men så skönt att jag gjorde allt å inte bara slängde mig på soffan. Heja mig!!

I morgon skall jag göra min aktivitet på praktiken jag planerat och sen gäller det att skriva skriva skriva. All ledig tid innan torsdag.

Nu måste vi ta en kvällsmacka innan vi skall hoppa i säng! Ha en skön kväll!

Gillar